watertalent.nl

'Doornroosje' zoekt matrassen!

Doornroosje, de naam van de historische Dakota DC-3 uit 1944, was eigendom van de Dutch Dakota Association (DDA). Luchtvaartpark Aviodrome op Lelystad Airport heeft het vliegtuig overgenomen en zal het weer luchtwaardig maken.

Om de vliegtuigonderdelen veilig via de Amsterdamse grachten naar Lelystad te vervoeren, zoekt het Aviodrome nog matrassen. Wie er een of meer overheeft, kan zich melden bij het luchtvaartpark.
Lees hier verder

Luchtvracht in Nederland blijft groeien

In 2015 werd bijna 1,7 miljoen ton goederen van of naar Nederland vervoerd. In de laatste 4 jaar is het luchtvrachtvervoer in totaal met 5,5% gegroeid.
Lees hier verder

Informatie op Luchttalent

Wat heeft de luchthaven branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de luchthavenbranche.

Via Intermediair toegang tot droombaan?

Veel banen zijn alleen bereikbaar via intermediairs. ‘Intermediairs’ kom je direct in contact met intercedenten die kennis hebben van de luchtvaart. Zij kunnen jou verder begeleiden bij het vinden van een geschikte baan. Er is dan of sprake van een tijdelijk dienstverband met de intermediair of je komt direct in dienst bij de werkgever.