watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Welk beroep past bij mij?

Het kiezen van een beroep kan lastig zijn. Daarom bieden we je uitgebreide informatie over een beroep. Om een goed beeld te krijgen van een beroep is het belangrijk dat je weet wat het inhoud .Voor meer inzicht in de toekomstmogelijkheden van dit beroep kijk je hier.

Introductie

De uitvoerder van een project is degene die dagelijks op de bouwplaats aanwezig is om de leiding te geven aan het productieproces.
Het organiseren van het werk op de bouwplaats is een van de belangrijkste taken van de uitvoerder. Hierbij wordt hij ondersteund door de projectleider, de werkvoorbereider, de personeelsorganisator en de directie van het bouwbedrijf.

De uitvoerder van het bedrijf weet welk personeel waar ingezet kan worden. Niet iedere timmerman kan goed funderingswerken uitvoeren, deuren afhangen of uitslagen van dakconstructies maken. De uitvoerder moet dus weten met hoeveel personeel en met welke vaardigheden en in welke tijd een onderdeel van het werk kan worden uitgevoerd.
De uitvoerder moet ervoor zorgen dat er op de juiste tijd de benodigde materialen en materieel aanwezig zijn. De afdeling inkoop van het bouwbedrijf heeft deze over het algemeen al ingekocht.


Terug naar boven

Opleiding, bedrijf en vacature?

Jij vindt dit beroep interessant? Bekijk dan welke opleiding of training je kunt volgen om in dit beroep aan de slag te kunnen.
Het is belangrijk om te weten wat de loopbaanmogelijkheden zijn van een beroep. Bekijk bij welk bedrijf je welkom bent en waar actuele vacatures zijn zodat je direct kunt solliciteren.

Interessante werkgevers