watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Welk beroep past bij mij?

Het kiezen van een beroep kan lastig zijn. Daarom bieden we je uitgebreide informatie over een beroep. Om een goed beeld te krijgen van een beroep is het belangrijk dat je weet wat het inhoud .Voor meer inzicht in de toekomstmogelijkheden van dit beroep kijk je hier.

Introductie

Een beveiligingsmedewerker ziet erop toe dat het haven- en industriegebied veilig is. De noodzaak om te beveiligen en de mogelijkheden om veiligheid te realiseren zijn geregeld in wetten en regels. De beveiligingsmedewerker ziet erop toe dat deze nageleefd worden.Het is noodzakelijk omdat er veel waardevolle goederen zijn opgeslagen en met chemische of brandgevaarlijke stoffen wordt gewerkt. Een beveiligingsmedewerker zal tijdens zijn of haar werkzaamheden risico’s moeten verminderen en de veiligheid verhogen.

Terug naar boven

Opleiding, bedrijf en vacature?

Jij vindt dit beroep interessant? Bekijk dan welke opleiding of training je kunt volgen om in dit beroep aan de slag te kunnen.
Het is belangrijk om te weten wat de loopbaanmogelijkheden zijn van een beroep. Bekijk bij welk bedrijf je welkom bent en waar actuele vacatures zijn zodat je direct kunt solliciteren.

Interessante werkgevers