watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Operationeel Medewerker

Welk beroep past bij mij?

Het kiezen van een beroep kan lastig zijn. Daarom bieden we je uitgebreide informatie over een beroep. Om een goed beeld te krijgen van een beroep is het belangrijk dat je weet wat het inhoud .Voor meer inzicht in de toekomstmogelijkheden van dit beroep kijk je hier.

Introductie

Als operationeel medewerker verricht je allerlei soorten werkzaamheden in de haven. Je bedient bijvoorbeeld een heftruck en voert taken uit die te maken hebben met de op- en/of overslag van bepaalde goederen. De werkzaamheden zijn geheel afhankelijk van het soort bedrijf waar je werkt. De voornaamste taken die verricht moeten worden zijn het laden en lossen van schepen en het afmeren en loskoppelen van schepen. Ook is het mogelijk dat de operationeel medewerker moet helpen met het verplaatsen van een schip wanneer dat nodig is.

De operationeel medewerker moet verder op de hoogte zijn van de verschillende kenmerken van verschillende containers zodat deze goed geopend kunnen worden. Ook bij een operationeel medewerker staat veiligheid bovenaan.

Terug naar boven

Opleiding, bedrijf en vacature?

Jij vindt dit beroep interessant? Bekijk dan welke opleiding of training je kunt volgen om in dit beroep aan de slag te kunnen.
Het is belangrijk om te weten wat de loopbaanmogelijkheden zijn van een beroep. Bekijk bij welk bedrijf je welkom bent en waar actuele vacatures zijn zodat je direct kunt solliciteren.

Relevante actuele vacatures

Menzies Aviation Weekendkrachten

Opleidingen en trainingen