watertalent.nlVoor bedrijven

Vacature: Administratief Medewerker

Op zoek naar een administratieve baan waarbij je veel contact hebt met klanten, leveranciers en je collega's van finance, verkoop en planning? Stop met zoeken want Bos Logistics heeft dé vacature voor jou! Op hun afdeling Orderprocessing & Dossiercontrole willen ze zo'n administratieve kanjer als jij.

Het is een functie met veel verantwoordelijkheid. Je zorgt er namelijk voor dat de orders juist en volledig geaccepteerd en ingevoerd zijn zodat finance, planning en verkoop de orders kunnen afhandelen. 
Solliciteer hier

Verkeerslichten Bij Schiphol ‘Communiceren’ Met Vrachtwagen

Een systeem waarbij vrachtwagens ‘communiceren’ met verkeerslichten moet in de regio Schiphol leiden tot minder uitstoot, minder vertraging, lagere brandstofkosten en betrouwbaardere reistijden. 

Via het 4G-netwerk van KPN kan de timing van de stoplichten worden afgestemd op naderende vrachtwagens. Chauffeurs krijgen hierbij in de cabine een snelheidsadvies waardoor ze niet hoeven te stoppen.
Lees hier verder

Vacature: Senior Werkvoorbereider (Schiphol)

Als Senior Werkvoorbereider bij ENGIE coach en begeleid je collega-werkvoorbereiders dagelijks binnen het operationele werkproces. Je bent continu bezig met het verbeteren van de operationele werk- en afdelingsprocessen en zorgt voor een juiste interne en externe communicatie.

Kun jij deze collegiale rol vervullen en werk je graag in een servicegerichte organisatie waar jij jouw kennis van utilitaire installaties mag doorgeven? Dan is deze baan bij ENGIE wellicht jouw volgende uitdaging.
Solliciteer hier

Vacature: Manager Financiële Administratie

Weet jij alles van financiële administratie omdat je daarvoor opgeleid bent en er minimaal 5 jaar werkervaring mee hebt? Dan zou deze vacature bij Swissport zomaar een nieuwe stap in jouw carrière kunnen zijn. De afdeling Finance van het Swissport Nederland Shared Service Center is opgedeeld in o.a. controlling en administratie. Voor de Financiële Administratie zoekt Swissport een nieuwe Manager.

Je krijgt een veelzijdige functie binnen een enthousiast team. De organisatie is dynamisch, groeiend. Geen werkdag is hetzelfde voor de Manager Financiële Administratie.
Solliciteer hier

Vacature: Coördinator Bagage m/v

Voor de afdeling Passenger Services is Dnata op zoek naar een nieuwe Coördinator Bagage m/v. Als Coördinator Bagage ben je verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van de bagage waarbij je werkt volgens een strak werkrooster. Je geeft leiding aan het afdelingsteam en speelt gemakkelijk in op veranderende omstandigheden zoals bijv. gewijzigde vertrek- of aankomsttijden van vliegtuigen. Met jouw ervaring zorg je voor een vlekkeloze afhandeling, wat de dag ook mag brengen.

Ben jij een teamspeler en werk je service- en klantgericht?
Solliciteer hier

Vacature: Import Luchtvracht Expediteur/Declarant

Cavalier zoekt op KORTE TERMIJN een nieuwe collega die op de importafdeling hun vervoersopdrachten aanneemt en afhandelt. Daarnaast zorg je voor het boeken en afroepen van zendingen en behandel je deze volgens de geldende douaneformaliteiten.

Met jouw communicatieve vaardigheden zit het wel goed, jij bent immers een kei in het onderhouden van zakelijke contacten met leveranciers, agenten en klanten. Vanzelfsprekend ben je flexibel met je werktijden, commercieel ingesteld, servicegericht en heb je een hands on mentaliteit.
Solliciteer hier

Informatie op Luchttalent

Wat heeft de luchthaven branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de luchthavenbranche.

Via Intermediair toegang tot droombaan?

Veel banen zijn alleen bereikbaar via intermediairs. ‘Intermediairs’ kom je direct in contact met intercedenten die kennis hebben van de luchtvaart. Zij kunnen jou verder begeleiden bij het vinden van een geschikte baan. Er is dan of sprake van een tijdelijk dienstverband met de intermediair of je komt direct in dienst bij de werkgever.