watertalent.nlVoor bedrijven

Vacature: Medewerker Servicedesk

Swissport zoekt een Medewerker Servicedesk! In deze functie houd je je bezig met het maken van boekingen in diverse reserveringssystemen van luchtvaartmaatschappijen, die je verder verwerkt tot ticket of reservering voor de passagier.

Je handelt de betalingen van overbagage af en verwerkt hotelboekingen in geval van problemen met vluchten.

Wil jij de nieuwe Medewerker Servicedesk bij Swissport worden?
Solliciteer hier

Vacature: Customer Service Specialist

Heb jij een afgeronde HBO opleiding Logistiek en operationele ervaring binnen een 3-PL organisatie gericht op warehousing, douane en customer service? Dan is de functie van Customer Service Specialist bij Broekman Logistics wellicht iets voor jou. In deze rol ben je o.a. verantwoordelijk voor het verzamelen en completeren van klantorders, het regelen van voor- en natransporten en het bewaken de operationale en administratieve afhandeling van de orders. Je optimaliseert de werkprocessen waar nodig. Je denkt proactief en oplossingsgericht mee met de klant. 

Ga jij de uitdaging aan?
Solliciteer hier

Vacature: Project Operator

Voor de afdeling Industrial Projects in Rotterdam is Geodis op zoek naar een leergierige, klantvriendelijke en resultaatgerichte Project Operator. De afdeling is gespecialiseerd in de olie- en gasindustrie en exceptionele lading, zowel luchtvracht als zeevracht en wegvervoer. Als Project Operator word je verantwoordelijk voor de coördinatie van alle zendingen conform de specificatie van de klant en de richtlijnen van Geodis. Je handelt zelfstandig alle dossiers af en zorgt voor een correcte en nette administratie. Je hebt veel contact met klanten, leveranciers en het Geodis netwerk.

Wil je de volgende stap in je loopbaan zetten?
Solliciteer hier

Vacature: 1e Monteur

Ben jij de specialist op het gebied van beveiliging? Van het aansluiten van 240 mm2 kabels tot het aansluiten van PLC's, besturingskasten, databekabeling, licht constructiewerk en het lopen van inspecties? Dan heeft ENGIE Services dè baan voor jou: Eerste Monteur op luchthaven Schiphol.

Met een afgeronde mbo-4 opleiding Elektrotechniek en aanvullende vakgerichte opleidingen (lassen, instrumentatie en storingen zoeken), VCA, rijbewijs B en een klantvriendelijke houding maak je een goede kans op deze functie.
Solliciteer hier

Vacature: Assistent Douane Declarant

Als Assistent Douane Declarant bij Agility ben je verantwoordelijk voor het op juiste wijze doen van douane-aangiften en het toepassen van de douane wet- en regelgeving. Je onderhoudt goede contacten met in- en externe klanten en de Douane. Agility biedt een mooie groeifunctie als douane declarant in het Rotterdamse havengebied.

Ben jij flexibel, accuraat, service- en klantgericht en beheers je Nederlands en Engels uitstekend?
Solliciteer hier

Vacature: Administratief Medewerker

Voor de afdeling Sample Management en Dangerous Goods Services op Schiphol-Rijk is SGS op zoek naar een fulltime Administratief Medewerker. Het is een tijdelijke baan, met kans op verlenging of een vast contract. Je moet wel PER DIRECT beschikbaar zijn.

Wil jij werken bij een wereldwijd opererend bedrijf waar veel aandacht is voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling?
Solliciteer hier

Informatie op Luchttalent

Wat heeft de luchthaven branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de luchthavenbranche.

Via Intermediair toegang tot droombaan?

Veel banen zijn alleen bereikbaar via intermediairs. ‘Intermediairs’ kom je direct in contact met intercedenten die kennis hebben van de luchtvaart. Zij kunnen jou verder begeleiden bij het vinden van een geschikte baan. Er is dan of sprake van een tijdelijk dienstverband met de intermediair of je komt direct in dienst bij de werkgever.