watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

Freight Forwarder Export Air bij Geodis

Ter versterking van het exportteam op Schiphol-Rijk is Geodis op zoek naar een Freight Forwarder Export Air! 

Als Freight Forwarder ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en organiseren van export luchtvrachtzendingen. Je bent de centrale spil in het dynamische proces en je communiceert met klanten, leveranciers en kantoren. Jij zorgt ervoor dat de data in het systeem altijd correct is en dat luchtvrachtdocumenten en facturen foutloos worden opgemaakt. Je hebt MBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie en vind je het niet erg om ook buiten kantoortijden te werken? Solliciteer dan direct! 


Solliciteer hier!

Schrijf je in voor onze Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool! 

De voordelen van de Talentpool

  • Persoonlijk carrière advies: jij staat centraal! 
  • Meten en weten van jouw competenties.
  • Introductie bij voor jou interessante werkgevers.
  • Voorrang bij deelname netwerkevents.
  • Vaardigheden ontwikkelen in relevante workshops

Schrijf je hier in!

Voorman Platform bij Swissport

Voor de afdeling Platform op Schiphol Centrum is Swissport op zoek naar meerdere enthousiaste kandidaten voor de functie van (Meewerkend) Voorman Platform. 

Als Meewerkend Voorman Platform voer je werkzaamheden uit t.b.v. de afhandeling van vliegtuigen aan de pieren en op de platformen van Schiphol. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de te laden en lossen bagage en vracht, de controle van equipment en de bediening hiervan. Ook handhaaf je veiligheidsprocedures en los je onveilige probleemsituaties op.

Heb jij MBO-4 werk- en denkniveau en vind je het niet erg om in de weekenden, nachten en op feestdagen te werken? Dan stoomt Swissport je graag met een interne opleiding klaar voor het echte werk als Meewerkend Voorman Platform! 


Solliciteer hier

E-book van de maand!

Bij Talentium Careerportals kun je gratis een groot aantal leerzame e-books downloaden. Iedere maand brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze week is dat Gereedschapskist voor Aantrekkelijk Formuleren

In dit e-book vind je 10 vuistregels voor aantrekkelijke en goed geformuleerde zinnen. Hiermee kun je bijvoorbeeld jouw verslag of sollicitatiebrief zo schrijven dat het voor de lezer een fijne tekst is om te lezen. Zo haakt de lezer minder snel af en ga jij misschien wel door naar de volgende ronde!


Download 'm hier!

Werkvoorbereider WTB bij ENGIE Services

ENGIE Services zoekt een Werkvoorbereider WTB voor het strategisch account op Schiphol! 

Als Werkvoorbereider zorg jij er in deze 24-uurs omgeving voor dat de juiste mensen en materialen op het juiste moment beschikbaar zijn. Jij bent het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en collega's en je bent verantwoordelijk voor de calculatie van meer- en minderwerk. Voor de functie van Werkvoorbereider zoekt ENGIE een collega met een MBO-4 diploma in de richting van Werktuigbouwkunde of Installatietechniek en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Ben jij als Werkvoorbereider op zoek naar een nieuwe uitdaging op Schiphol? Solliciteer dan vandaag nog bij ENGIE!


Solliciteer hier

Medewerker Warehouse & Distribution

CyberFreight International zoekt voor haar vestiging in Nieuw-Vennep een Medewerker Warehousing & Distribution

Op de afdeling Warehousing ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor het gehele proces, zowel de administratie, fysieke afhandelingen en de communicatie met klanten. Jij hebt een passie voor het vak en wilt graag verder leren. Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels, bent in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur ook een vorkheftruck certificaat. Heb je al ervaring in warehousing, dan heb jij een streepje voor.

Zoek jij een afwisselende logistieke baan in de buurt van Schiphol? Solliciteer dan direct! 


Solliciteer hier

Informatie op Luchttalent

Wat heeft de luchthaven branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de luchthavenbranche.

Via Intermediair toegang tot droombaan?

Veel banen zijn alleen bereikbaar via intermediairs. ‘Intermediairs’ kom je direct in contact met intercedenten die kennis hebben van de luchtvaart. Zij kunnen jou verder begeleiden bij het vinden van een geschikte baan. Er is dan of sprake van een tijdelijk dienstverband met de intermediair of je komt direct in dienst bij de werkgever.