watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

Safety & Health @Work beurs in Ahoy Rotterdam

Op 11 en 12 april is de Safety & Health @Work beurs in Ahoy Rotterdam. Deelnemende bedrijven tonen hier de nieuwste producten en diensten op het gebied van veilig werken. Tijdens dit tweedaagse evenement organiseren Ahoy Rotterdam en Talentium Careerportals 'het Careerlab'.

In het Careerlab brengen wij jou als student, starter of professional in contact met exposanten op de beursvloer en ga je in gesprek met professionals uit de praktijk. Wij presenteren de vacatures van de aanwezige werkgevers op de beurs en wij brengen je, waar mogelijk, direct in contact met hen. Ook nodigen wij je uit om in het Careerlab langs te komen voor een CV check en advies over carrièrekansen.


Lees hier meer!

Vacature: Import Luchtvracht Gateway Medewerker

Expeditors is voor de locatie Schiphol op zoek naar een Import Luchtvracht Gateway Medewerker. 

In deze uitdagende en afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig ontvangen, afhandelen en opvolgen van alle air import zendingen, documenten en informatie. Je bouwt een netwerk relatie op met verschillende airlines en afhandelaren en voert tijdig gegevens in, in het systeem. Je hebt enige logistieke ervaring, spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands en bent een echte teamplayer.

Is deze functie iets voor jou? Solliciteer dan direct bij Expeditors!


Solliciteer hier

Vacature: Coördinator Ramp Services

Op Schiphol verzorgt Swissport een groot deel van de luchtvrachtafhandeling en de grondafhandelingsdiensten. Op dit moment heeft Swissport een vacature open staan voor de functie van Coördinator Ramp Services.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van de vliegtuigen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de bevrachting, bevoorrading, toilet, de-icing. De werkzaamheden die hier onder andere bij komen kijken zijn het maken van een personele planning, het begeleiden van medewerkers en het aanvragen en uitvoeren van afwijkende/aanvullende werkzaamheden.


Solliciteer hier

E-book van de week!

Bij Talentium Careerportals kun je een groot aantal leerzame ebooks gratis downloaden. Iedere week brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze week is dat Word 2016 - Geavanceerde Opties.

Word 2016 kent nogal wat hulpmiddelen die je kunt gebruiken bij het maken van teksten en documenten. Met dit gratis e-book krijg je net wat meer inzicht in Word. Er wordt o.a. aandacht besteed aan tabellen, afbeeldingen en speciale alineaopmaak. Na het lezen van dit boek kun jij meteen efficiënt aan de slag! 


Download 'm hier!

Vacature: Werkvoorbereider WTB

Word jij de nieuwe Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde bij ENGIE Services? ENGIE zoekt een werkvoorbereider voor de Amsterdamse luchthaven Schiphol die als vraagbaak zal fungeren voor klanten, leveranciers en collega's. Het is jouw taak om de juiste mensen en materialen op het juiste moment beschikbaar te hebben. Daarnaast calculeer je minder- en meerwerk en verwerkt dit in concept aanbiedingen. 

Heb jij een afgeronde MBO-4 opleiding Werktuigbouw of Installatietechniek en minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen een utilitaire omgeving? En wil jij je verder ontwikkelen binnen of buiten je vakgebied?
Solliciteer hier

Vacature: Global Forwarding Representative

C.H. Robinson is met ruim 13.000 medewerkers en 110.000 klanten één van ’s werelds grootste 3PL leveranciers. Op kantoor op Schiphol-Rijk is momenteel een opening voor een Global Forwarding Representative Air Export/Import. 

In deze functie verzorg je o.a. importverzendingen en behandel je deze volgens de juiste wet- en regelgeving en de wensen van de klant af. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig afhandelen van importdossiers en facturatie. Daarnaast communiceer je met klanten over manco’s, vertragingen, schades e.d.

Heb jij minimaal 3 jaar ervaring in de transportsector en beheers jij de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift? Ben jij daarnaast kostenbewust en resultaatgericht? Solliciteer dan direct! 


Solliciteer hier

Informatie op Luchttalent

Wat heeft de luchthaven branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de luchthavenbranche.

Via Intermediair toegang tot droombaan?

Veel banen zijn alleen bereikbaar via intermediairs. ‘Intermediairs’ kom je direct in contact met intercedenten die kennis hebben van de luchtvaart. Zij kunnen jou verder begeleiden bij het vinden van een geschikte baan. Er is dan of sprake van een tijdelijk dienstverband met de intermediair of je komt direct in dienst bij de werkgever.