watertalent.nlVoor bedrijven

Vacature: Cargo Office Employee m/v

Binnen het Cargo Office van Swissport is plaats voor nieuwe medewerkers m/v! Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het administratieve deel van de vrachtafhandeling op locatie. Je onderhoudt contact met luchtvaartmaatschappijen en plant samen met hen het fysieke proces van de vrachtzending. Je dagelijkse taken zijn uitgebreid en divers. Swissport is dan ook op zoek naar een stressbestendige teamplayer die uitstekend Nederlands en Engels beheerst en bereid is in onregelmatige diensten te werken. 

Zoek jij zo'n baan?
Solliciteer hier

Vacature: Allround Secretarieel / Administratief Medewerker

Heb jij ervaring als secretaresse en zoek je een baan waar je na verloop van tijd ook administratieve taken mag uitvoeren? Dan is Air Cargo Netherlands (ACN) op zoek naar jou! Voor de functie van Allround Secretarieel / Administratief Medewerker m/v biedt ACN uitdaging en veel ruimte voor eigen initiatief. Je komt in een klein, collegiaal team. Naast het afhandelen van telefoon en e-mails en het uitgeven van ACN-passen, ondersteun je de ACN leden en het managementteam. Kortom, een gevarieerde baan voor 3-5 dagen.

Wil jij de nieuwe collega binnen ACN worden?
Solliciteer hier

Vacature: Agent Administration

Cargolux Airlines is Europe’s biggest all-cargo airline with a fleet of modern Boeing 747-400 and 747-8 freighters. With business activities around the globe and over 1600 employees representing more than 40 nationalities, Cargolux can truly be described as a multinational, multicultural and multilingual workplace. To support the growth of their demanding Dutch Cargolux operation, they are looking for an Agent Administration (M/F). This fulltime position is located at Amsterdam airport Schiphol.

Would you like to know if you meet the requirements for this position?
Apply here

Vacature: Manager Maintenance & Operations

Ben jij klaar voor een volgende stap in jouw management carrière? Lees dan snel verder! ENGIE Services is namelijk op zoek naar een Manager Maintenance & Operations voor de Business Unit Schiphol. In deze functie word je integraal eindverantwoordelijk voor de afdeling Onderhoud en Beheer. Het takenpakket is uitgebreid, je verantwoordelijkheid betreft een jaaromzet van ca. 20 miljoen euro en 75-100 fte bezetting.

Ben of ken jij zo'n manager?
Solliciteer hier

Vacature: Key Account Leader

Voor het Logistics team in Oude Meer (Schiphol-Oost) is Agility op zoek naar een fulltime Key Account Leader m/v. In deze rol ben je hét aanspreekpunt voor meerdere klanten van Agility. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van inkomende en uitgaande goederenstromen en zorgt ervoor dat gemaakte afspraken worden nageleefd. De man of vrouw naar wie Agility op zoek is, heeft minimaal 5 jaar werkervaring. Goede kennis van Nederlands en Engels is een must.

Heb jij ervaring met een WMS-systeem?
Solliciteer hier

Schiphol Trade Park krijgt XL-logistiek centrum

Somerset Capital Partners en AM Real Estate Development hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van een kavel van circa 88.000 vierkante meter op Schiphol Trade Park in Hoofddorp.


Op de kavel verrijst een groot logistiek centrum, waarvan het volledig dak straks wordt voorzien van zonnepanelen.


Lees hier verder

Informatie op Luchttalent

Wat heeft de luchthaven branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de luchthavenbranche.

Via Intermediair toegang tot droombaan?

Veel banen zijn alleen bereikbaar via intermediairs. ‘Intermediairs’ kom je direct in contact met intercedenten die kennis hebben van de luchtvaart. Zij kunnen jou verder begeleiden bij het vinden van een geschikte baan. Er is dan of sprake van een tijdelijk dienstverband met de intermediair of je komt direct in dienst bij de werkgever.