Luchttalent contact
Volg ons via:
Benieuwd naar jouw carrière kansen in de Luchtvaartindustrie?

Hoe werkt Luchttalent?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de luchtvaartbranche? Dan ben je naar de juiste website gekomen! Op Luchttalent vind je allerlei vacatures van interessante werkgevers. Van E&I Technician tot Administratief medewerker en van Bagagemedewerker tot Sales Engineer, wij maken een breed scala aan functies inzichtelijk.

Op Luchttalent vind je overigens alleen vacatures van directe werkgevers. Je solliciteert daarom altijd direct bij het bedrijf waar jou interesse ligt, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat is wel zo fijn, toch?

Kortom, bekijk jouw kansen in de luchtvaartbranche, vind je droombaan en solliciteer snel en gemakkelijk! Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!


Naar de vacatures

Makkelijker solliciteren met een Account

Een stukje extra gemak tijdens het solliciteren? Maak dan een account aan. In jouw account kun je gemakkelijk bijhouden waar en wanneer je hebt gesolliciteerd. Ook kun je hier je CV toevoegen, zodat je voortaan vanaf iedere plek kunt solliciteren, en kun je vacatures opslaan om er op een later moment nog eens goed naar te kijken.

Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen via de button bovenaan de website.


Maak een account aan

Gezocht: Elektronica Monteur bij KLM

KLM is op zoek naar een Elektronica Monteur voor de locatie Schiphol-Oost! 

Geeft de navigatie of communicatie van een KLM 787 die zojuist naar Shanghai is vertrokken een foutmelding aan? Grote kans dat jij je binnenkort op dat component stort. Als Elektronica Monteur repareer, inspecteer en certificeer je elektronische vliegtuigcomponenten, zoals radarsystemen, navigatie ontvangers en bedieningspanelen. Wat heb je hiervoor nodig? Een MBO-4 diploma in een technische richting en enige technische werkervaring op het gebied van elektronica.

Interesse? Lees snel wat KLM jou kan bieden en solliciteer direct!


Lees verder en solliciteer hier!