Luchttalent contact
Volg ons via:
Benieuwd naar jouw carrière kansen in de Luchtvaartindustrie?

Naar de vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de luchtvaartbranche? Dan ben je naar de juiste website gekomen! Op Luchttalent vind je allerlei vacatures van interessante werkgevers. Van E&I Technician tot Administratief medewerker en van Bagagemedewerker tot Sales Engineer, wij maken een breed scala aan functies inzichtelijk.

Op Luchttalent vind je overigens alleen vacatures van directe werkgevers. Je solliciteert daarom altijd direct bij het bedrijf waar jou interesse ligt, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat is wel zo fijn, toch?

Kortom, bekijk jouw kansen in de luchtvaartbranche, vind je droombaan en solliciteer snel en gemakkelijk! Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!


Hoe werkt Luchttalent?

Maak een account aan

Een stukje extra gemak tijdens het solliciteren? Maak dan een account aan. In jouw account kun je gemakkelijk bijhouden waar en wanneer je hebt gesolliciteerd. Ook kun je hier je CV toevoegen, zodat je voortaan vanaf iedere plek kunt solliciteren, en kun je vacatures opslaan om er op een later moment nog eens goed naar te kijken.

Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen via de button bovenaan de website.


Makkelijker solliciteren met een Account

Naar Havenspot

Het inzetten van elkaars medewerkers zit nog niet helemaal in ons DNA. Toch biedt dit een mogelijkheid om in deze periode elkaar laagdrempelig te helpen, over en weer. De coronacrisis heeft veel impact op bedrijven wereldwijd. Waar de ene werkgever momenteel te weinig werk heeft voor zijn of haar medewerkers, ervaart de ander juist een enorme piek.

Heb je vanwege de crisis meer werk dan medewerkers? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om extra medewerkers aan te nemen. Maar is dit extra werk van tijdelijke aard, dan is het ook een mogelijkheid om medewerkers te lenen van collega-bedrijven. Op Havenspot vind je medewerkers van directe werkgevers die beschikbaar zijn voor andere werkzaamheden bij een externe partij. Door het lenen van deze medewerkers kunnen zij hun baan behouden en krijgt jouw bedrijf tijdelijk extra ondersteuning, laagdrempelig tegen de loonsom van de medewerker en een kleine fee. Zo helpen we elkaar. Precies waar het in deze tijd allemaal om draait!


Collegiale in- en uitleen via Havenspot