watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Expediënt Perishables bij Kuehne + Nagel

Heb jij kennis van luchtvracht en ben je klantgericht ingesteld? Kuehne + Nagel zoekt een Expediënt voor de export perishable afdeling in Aalsmeer! 

Als Expediënt Perishables zorg jij voor het maken van AWB's en uitvoerdocumenten. Je controleert en begeleidt de zendingen van A tot Z en je hebt dagelijks contact met klanten, collega's en vervoerders. Jij hebt MBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring binnen de luchtvracht. Tevens ben je bereid om in wisselende diensten te werken.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie bij Kuehne + Nagel? Wacht dan niet langer en solliciteer!
Solliciteer hier!

Schrijf je in voor onze Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool! 

De voordelen van de Talentpool

  • Persoonlijk carrière advies: jij staat centraal! 
  • Meten en weten van jouw competenties.
  • Introductie bij voor jou interessante werkgevers.
  • Voorrang bij deelname netwerkevents.
  • Vaardigheden ontwikkelen in relevante workshops

Schrijf je hier in!

Operations Officer bij Swissport

Swissport zoekt een Operations Officer/Load Control voor de afdeling Airside! 

Als Operations Officer houd jij je bezig met het verzamelen, verwerken en distribueren van de juiste informatie t.a.v. vluchten op het gebied van load control. Je berekent beladingen voor vliegtuigen en produceert loadsheets voor de crew. Jij hebt een luchtvaart gerelateerde MBO 4 opleiding en een positieve werkhouding. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs.

Denk jij de Swissport spirit te hebben en zie je deze functie wel zitten? Wacht dan niet langer en solliciteer!
Solliciteer hier

E-book van de maand!

Over communicatie is al heel veel gezegd en geschreven. Het is dan ook de basis van het contact tussen mensen. Veel problemen zijn terug te brengen tot een gebrekkige communicatie tussen mensen. Het e-book 'Groeien in Communicatie' biedt jou unieke tools voor je privé- en professioneel leven. Je downloadt het e-book nu gratis in de Talentium Boekenkast via!

Meer e-books over carrièremogelijkheden en het verbeteren van je vaardigheden lezen? Bekijk dan onze hele boekenkast! 


Download 'm hier!

Hoofd Monteur bij ENGIE Services

ENGIE Services werkt aan vele projecten op de Luchthaven Schiphol. Op het moment zoekt ENGIE een Hoofd Monteur voor deze locatie! 

Op Schiphol is ENGIE verantwoordelijk voor het volledige technisch onderhoud, nieuwbouw en modificaties van de gebouw gebonden installaties. Als hoofdmonteur geef je leiding aan de dagelijkse uitvoering van kleine projecten of (delen van) grote projecten. Samen met jouw team van monteurs plaats je installaties in kantoorgebouwen, scholen en ziekenhuizen of zorg je voor vervanging of uitbreiding van de bestaande installaties. In de rol van hoofdmonteur zie je er op toe, dat het echte werk ook werkelijk gedaan wordt.

Heb jij ervaring als Hoofd Monteur en wil je graag aan de slag voor de Luchthaven Schiphol? Solliciteer dan bij ENGIE!
Solliciteer hier

Ramp Agent bij Menzies Aviation

Menzies Aviation is op zoek naar Ramp Agents voor het Freighter Handling team op Schiphol Zuid-oost! 

Als Ramp Agent bedien je het afhandelingsmaterieel en beoordeel je of de kwaliteit van de belading van het vliegtuig technisch goed en conform het beladingsplan is. Ook weet jij precies welke vracht in welke karren moet wordeng geplaatst. Jij hebt VMBO/MBO werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Tevens ben je bereid te werken in onregelmatige diensten.

Heb jij interesse in de functie van Ramp Agent bij Menzies Aviation. Solliciteer dan vandaag nog!
Solliciteer hier!

Informatie op Luchttalent

Wat heeft de luchthaven branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de luchtvaartbranche. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de luchthavenbranche.