watertalent.nlVoor bedrijven

Vacature: Freight Forwarder Import Air

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en op zoek naar een baan als expediteur? Geodis zoekt voor haar Import Air team in Schiphol-Rijk een leergierige, proactieve en gedreven Freight Forwarder. Misschien is dit wel iets vor jou!

Je komt te werken op de Breakbulk afdeling, waar je verantwoordelijk wordt voor de coördinatie van import luchtvracht zendingen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je taken zijn voornamelijk administratief, dus je bent een handige gebruiker van MS Office applicaties.
Solliciteer hier

Verkeerslichten Bij Schiphol ‘Communiceren’ Met Vrachtwagen

Een systeem waarbij vrachtwagens ‘communiceren’ met verkeerslichten moet in de regio Schiphol leiden tot minder uitstoot, minder vertraging, lagere brandstofkosten en betrouwbaardere reistijden. 

Via het 4G-netwerk van KPN kan de timing van de stoplichten worden afgestemd op naderende vrachtwagens. Chauffeurs krijgen hierbij in de cabine een snelheidsadvies waardoor ze niet hoeven te stoppen.
Lees hier verder

Vacature: Data Entry Medewerker

Als Data Entry Medewerker m/v weet jij natuurlijk precies welke administratieve handelingen er zijn. Jij zorgt voor het juist invoeren van orders in SAP en Oracle, je verzorgt rapportages en handelt de claimadministratie af. Daarnaast ben jij de contactpersoon voor interne afdelingen binnen de logistiek en accountmanagement. Agility is gevestigd in Oude Meer, nabij Amsterdam Airport. Jij komt te werken bij een opdrachtgever van Agility in Hoofddorp. 

Wil je je kennis en ervaring verder uitbreiden binnen de internationale transportsector?
Solliciteer hier

Vacature: Loodsmedewerker

Start deze zomer met je parttime of weekendbaan bij Menzies Aviation! Heb jij tijd over naast je studie en wil je werken op de Amsterdamse luchthaven en je netwerk daar opbouwen? Menzies Aviation zoekt aanpakkers die in hun Warehouse de luchtvrachtzendingen willen afhandelen. Van laden en lossen tot opslaan en opbouwen op pallets met geavanceerde systemen en interne transportmiddelen. Je wordt intern opgeleid zodat je hier optimaal mee om kunt gaan.

Is dit iets voor jou, solliciteer dan vandaag nog.
Solliciteer hier

Vacature: Coördinator Bagage m/v

Voor de afdeling Passenger Services is Dnata op zoek naar een nieuwe Coördinator Bagage m/v. Als Coördinator Bagage ben je verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van de bagage waarbij je werkt volgens een strak werkrooster. Je geeft leiding aan het afdelingsteam en speelt gemakkelijk in op veranderende omstandigheden zoals bijv. gewijzigde vertrek- of aankomsttijden van vliegtuigen. Met jouw ervaring zorg je voor een vlekkeloze afhandeling, wat de dag ook mag brengen.

Ben jij een teamspeler en werk je service- en klantgericht?
Solliciteer hier

Vacature: Casemanager HR Verzuim

Een mooie HR vacature bij Swissport! Swissport is per direct op zoek naar een tijdelijke Casemanager HR Verzuim m/v. Een parttime functie van 24-32 uur per week. Ben jij specialist op het gebied van verzuim en kun jij leidinggevenden ondersteunen en adviseren bij de re-integratiesprocessen van verzuimende medewerkers?

Kijk dan vandaag nog of deze vacature bij jou past.
Solliciteer hier

Informatie op Luchttalent

Wat heeft de luchthaven branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de luchthavenbranche.

Via Intermediair toegang tot droombaan?

Veel banen zijn alleen bereikbaar via intermediairs. ‘Intermediairs’ kom je direct in contact met intercedenten die kennis hebben van de luchtvaart. Zij kunnen jou verder begeleiden bij het vinden van een geschikte baan. Er is dan of sprake van een tijdelijk dienstverband met de intermediair of je komt direct in dienst bij de werkgever.