watertalent.nlVoor bedrijven

Vacature: Cargo Office Employees (m/v)

Swissport zoekt een Cargo Office Employee M/V! Als Cargo Office medewerker ben je verantwoordelijk voor het administratieve deel van de vrachtafhandeling. De diversiteit van deze baan zorgt ervoor dat je je niet zal vervelen. Je ontvangt klanten bij de balie en behandelt hun vragen. Daarnaast zorg je voor de correcte invoer van gegevens in het computersysteem, handel je vrachtbrieven af en stel je douane documenten op. Ook plan je het fysieke proces van de vrachtzending.

Ben jij stressbestendig, een teamplayer en heb je kennis van de douanewetgeving?
Solliciteer hier

Vacature: Medewerker Import Kantoor

Voor Schiphol is dnata op zoek naar een Medewerker Importkantoor.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van import- en transfervracht voor alle luchtvaartmaatschappijen die bij dnata in afhandeling zijn. De werkzaamheden die daar onder andere bij komen kijken zijn het controleren en verwerken van gegevens in systemen en het verwerken van check-gegevens voor afsluiten van de vlucht, het maken van overdrachten en de eindrapportage. 

Heb jij minimaal een MBO3 diploma en 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie? Beschik jij daarnaast over ervaring met luchtvracht gerelateerde processen en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift? Bekijk dan nu de vacature en solliciteer!

Solliciteer hier

Vacature: Handling Teamleider

Heb jij altijd al willen werken bij de grootste logistieke dienstverlener ter wereld? DHL is op zoek naar een Handling Teamleider! 

In de functie van Handling Teamleider ben je samen met 7 collega teamleiders verantwoordelijk voor het operationele proces en stuur je 6-10 Warehouse Operators aan. Je bent verantwoordelijk voor de handhaving van een goed Arbo, Safety en HR beleid waarin talentontwikkeling, verzuim, orde & netheid en een goede sfeer belangrijk zijn. 

Ben jij iemand met een stevige persoonlijkheid en heb jij aantoonbaar HBO werk- en denkniveau? Beschik jij daarnaast over minimaal 2-3 jaar leidinggevende ervaring en ben je bekend met de wereld van de logistiek? Bekijk dan nu de vacature en solliciteer! 


Solliciteer hier

E-book van de week!

Bij Talentium Careerportals kun je een groot aantal leerzame e-books downloaden. Iedere week brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze week is dat het e-book ‘Online Ondernemen’.

Dit boek heeft als doel om ondernemers verder te helpen op het internet.  De online concurrentie is in deze tijd moordend, maar dit boek laat zien dat er ook kansen zijn.  Ambieer jij online ondernemen? Dan is dit e-book zeker het lezen waard. 


Download 'm hier!

Vacature: Werkvoorbereider WTB

Word jij de nieuwe Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde bij ENGIE Services? ENGIE zoekt een werkvoorbereider voor de Amsterdamse luchthaven Schiphol die als vraagbaak zal fungeren voor klanten, leveranciers en collega's. Het is jouw taak om de juiste mensen en materialen op het juiste moment beschikbaar te hebben. Daarnaast calculeer je minder- en meerwerk en verwerkt dit in concept aanbiedingen. 

Heb jij een afgeronde MBO-4 opleiding Werktuigbouw of Installatietechniek en minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen een utilitaire omgeving? En wil jij je verder ontwikkelen binnen of buiten je vakgebied?
Solliciteer hier

Vacature: Export Medewerker

Cavalier Logistics is een groeiend internationaal expeditiebedrijf dat onder andere actief is in Azië, Europa en het Caribisch gebied. Voor de locatie op Schiphol zijn zij op zoek naar een Export medewerker.

In de functie als Export Medewerker leg en onderhoudt je zakelijke contacten tussen toeleveranciers, vervoerders en onze internationale agenten. Daarnaast boek en roep je zendingen af bij leveranciers en agenten. Dit doe je volgens de geldende douaneformaliteiten.

Voor deze functie moet je beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Verder ben je commercieel ingesteld en heb je HAVO/MBO werk- en denkniveau. Is deze functie iets voor jou? Bekijk dan de volledige vacature en solliciteer! 

Solliciteer hier

Informatie op Luchttalent

Wat heeft de luchthaven branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de luchthavenbranche.

Via Intermediair toegang tot droombaan?

Veel banen zijn alleen bereikbaar via intermediairs. ‘Intermediairs’ kom je direct in contact met intercedenten die kennis hebben van de luchtvaart. Zij kunnen jou verder begeleiden bij het vinden van een geschikte baan. Er is dan of sprake van een tijdelijk dienstverband met de intermediair of je komt direct in dienst bij de werkgever.