watertalent.nlVoor bedrijven

Vacature: Cargo Office Employees (m/v)

Swissport zoekt een Cargo Office Employee M/V! Als Cargo Office medewerker ben je verantwoordelijk voor het administratieve deel van de vrachtafhandeling. De diversiteit van deze baan zorgt ervoor dat je je niet zal vervelen. Je ontvangt klanten bij de balie en behandelt hun vragen. Daarnaast zorg je voor de correcte invoer van gegevens in het computersysteem, handel je vrachtbrieven af en stel je douane documenten op. Ook plan je het fysieke proces van de vrachtzending.

Ben jij stressbestendig, een teamplayer en heb je kennis van de douanewetgeving?
Solliciteer hier

Vacature: Objectbeveiliger Industrie Schiphol

Ben jij klaar om te werken bij een van onze opdrachtgevers op het industrieterrein van de grootste luchthaven van Nederland?

Securitas zoekt een Objectbegeleider voor haar opdrachtgevers op Schiphol-Rijk. Je zorgt voor de veiligheid in en rondom het pand. Je loopt controlerondes, bewaakt de toegang, registreert bezoekers en bekijkt camerabeelden. Kortom, een afwisselende beveiligingsfunctie.
Solliciteer hier

Vacature: Medewerker C-Sum

Word jij het nieuwe aanspreekpunt voor douane, chauffeurs, leveranciers en klanten die komen laden en lossen? Bos Logistics zoekt een nieuwe Medewerker C-Sum (douane-entrepot type C). Naast baliewerkzaamheden en dagelijks klantencontact handel je import en export documenten administratief af, zorg je voor een accuraat beheer van de goederenvoorraad in het warehouse en los je 'mismatches' op.

Heb jij een afgeronde mbo-opleiding en 1-3 jaar ervaring in een soortgelijke baan of bij de douane, dan is dit misschien een mooie baan voor jou.
Solliciteer hier

Vacature: Loodsmedewerker / B-Chauffeur

Wil jij een afwisselende baan en ben je flexibel inzetbaar? CTS Group zoekt oproepkrachten die als Loodsmedewerker / B-Chauffeur aan de slag willen. 

In de loods houd je je bezig met alle inkomende en uitgaande goederen. Met je B rijbewijs kun je koeriersdiensten rijden, in een bestelwagen, transportbusje of kleine motorwagen. Het zijn lokale ritten van en naar verschillende klanten. Je helpt mee met het laden en lossen van de auto en levert de goederen netjes en op tijd. Liever alleen in de loods of juist als chauffeur? Ook dat kan!
Solliciteer hier

Vacature: Werkvoorbereider WTB

Word jij de nieuwe Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde bij ENGIE Services? ENGIE zoekt een werkvoorbereider voor de Amsterdamse luchthaven Schiphol die als vraagbaak zal fungeren voor klanten, leveranciers en collega's. Het is jouw taak om de juiste mensen en materialen op het juiste moment beschikbaar te hebben. Daarnaast calculeer je minder- en meerwerk en verwerkt dit in concept aanbiedingen. 

Heb jij een afgeronde MBO-4 opleiding Werktuigbouw of Installatietechniek en minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen een utilitaire omgeving? En wil jij je verder ontwikkelen binnen of buiten je vakgebied?
Solliciteer hier

Vacature: Airfreight Specialist

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt met kennis van logistieke processen en luchtvaartwetgeving? Dan heeft Rhenus Logistics een mooie vacature voor jou!

Als Airfreight Specialist ga je je bezighouden met de operationele, administratieve en commerciële afhandeling van export luchtvrachtzendingen. Je hebt dagelijks contact met je klanten en speelt in op hun wensen en behoeften.
Voor deze functie is een sterke affiniteit met de transportmarkt en inzicht in tariefopbouw een groot voordeel.

Interesse?
Solliciteer hier

Informatie op Luchttalent

Wat heeft de luchthaven branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de luchthavenbranche.

Via Intermediair toegang tot droombaan?

Veel banen zijn alleen bereikbaar via intermediairs. ‘Intermediairs’ kom je direct in contact met intercedenten die kennis hebben van de luchtvaart. Zij kunnen jou verder begeleiden bij het vinden van een geschikte baan. Er is dan of sprake van een tijdelijk dienstverband met de intermediair of je komt direct in dienst bij de werkgever.