watertalent.nlVoor bedrijven

Vacature: Administratief Medewerker

Op zoek naar een administratieve baan waarbij je veel contact hebt met klanten, leveranciers en je collega's van finance, verkoop en planning? Stop met zoeken want Bos Logistics heeft dé vacature voor jou! Op hun afdeling Orderprocessing & Dossiercontrole willen ze zo'n administratieve kanjer als jij.

Het is een functie met veel verantwoordelijkheid. Je zorgt er namelijk voor dat de orders juist en volledig geaccepteerd en ingevoerd zijn zodat finance, planning en verkoop de orders kunnen afhandelen. 
Solliciteer hier

Verkeerslichten Bij Schiphol ‘Communiceren’ Met Vrachtwagen

Een systeem waarbij vrachtwagens ‘communiceren’ met verkeerslichten moet in de regio Schiphol leiden tot minder uitstoot, minder vertraging, lagere brandstofkosten en betrouwbaardere reistijden. 

Via het 4G-netwerk van KPN kan de timing van de stoplichten worden afgestemd op naderende vrachtwagens. Chauffeurs krijgen hierbij in de cabine een snelheidsadvies waardoor ze niet hoeven te stoppen.
Lees hier verder

Vacature: Expediteur Wegtransport

Word jij de nieuwe collega op de afdeling Road Freight van Agility?
De dagelijkse operatie van het internationale goederenvervoer over de weg met de bijbehorende administratie wordt bij Agility verzorgd door de Expediteur Wegtransport / Road Freight Operator. Voor deze functie zoekt Agility een nieuwe, gedreven en enthousiaste medewerker.


Heb jij de ambitie om door te groeien binnen de internationale transportsector?
Solliciteer hier

Vacature: Loodsmedewerker

Start deze zomer met je parttime of weekendbaan bij Menzies Aviation! Heb jij tijd over naast je studie en wil je werken op de Amsterdamse luchthaven en je netwerk daar opbouwen? Menzies Aviation zoekt aanpakkers die in hun Warehouse de luchtvrachtzendingen willen afhandelen. Van laden en lossen tot opslaan en opbouwen op pallets met geavanceerde systemen en interne transportmiddelen. Je wordt intern opgeleid zodat je hier optimaal mee om kunt gaan.

Is dit iets voor jou, solliciteer dan vandaag nog.
Solliciteer hier

Vacature: Coördinator Bagage m/v

Voor de afdeling Passenger Services is Dnata op zoek naar een nieuwe Coördinator Bagage m/v. Als Coördinator Bagage ben je verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van de bagage waarbij je werkt volgens een strak werkrooster. Je geeft leiding aan het afdelingsteam en speelt gemakkelijk in op veranderende omstandigheden zoals bijv. gewijzigde vertrek- of aankomsttijden van vliegtuigen. Met jouw ervaring zorg je voor een vlekkeloze afhandeling, wat de dag ook mag brengen.

Ben jij een teamspeler en werk je service- en klantgericht?
Solliciteer hier

Vacature: Medewerkers Lounges

Kun jij ervoor zorgen dat de gasten in de lounges van Swissport op Amsterdam Airport Schiphol zich meer dan welkom voelen? Dan word jij misschien wel één van die enthousiaste en representatieve Medewerkers Lounges m/v die Swissport zoekt. 

Voor deze functie heb je een horeca gerelateerde of toeristische opleiding op mbo-4 niveau of de Hotelschool afgerond en minimaal 2 jaar vergelijkbare (horeca) ervaring. Je weet van aanpakken, bent flexibel en stressbestendig. Uiteraard heb je een representatieve en vriendelijke uitstraling.
Solliciteer hier

Informatie op Luchttalent

Wat heeft de luchthaven branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de luchthavenbranche.

Via Intermediair toegang tot droombaan?

Veel banen zijn alleen bereikbaar via intermediairs. ‘Intermediairs’ kom je direct in contact met intercedenten die kennis hebben van de luchtvaart. Zij kunnen jou verder begeleiden bij het vinden van een geschikte baan. Er is dan of sprake van een tijdelijk dienstverband met de intermediair of je komt direct in dienst bij de werkgever.