watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Senior Inspecteur Vergunningverlening

De Inspectie Leefomgeving en Transport, onderdeel van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zoekt een Senior Inspecteur Vergunningverlening!

Als Inspecteur is jouw vergunningverleningstaak ten eerste gericht op certificatietaken voor technische installaties van vliegtuigen. Daarnaast werk je mee aan het opstellen van toezichtprocessen en heb je contact met onze klanten over aanvragen. Jij hebt HBO werk- en denkniveau, ruime werkervaring in de luchtvaartsector en een uitstekend analytisch vermogen.

Meer weten over de functie en de arbeidsvoorwaarden van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat? Lees dan snel verder!


Solliciteer hier!

Schrijf je in voor onze Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool! 

De voordelen van de Talentpool

  • Persoonlijk carrière advies: jij staat centraal! 
  • Meten en weten van jouw competenties.
  • Introductie bij voor jou interessante werkgevers.
  • Voorrang bij deelname netwerkevents.
  • Vaardigheden ontwikkelen in relevante workshops

Schrijf je hier in!

Cargo Office Employee bij Swissport

Heb jij altijd al eens willen werken in één van de meest dynamische omgevingen binnen de logistiek? Swissport zoekt voor de afdeling Cargo een Cargo Office Employee!

Als Cargo Office Employee ben jij het aanspreekpunt voor de vluchten die je in het geheel voorbereid en afhandelt. Je zorgt dat alle documentatie voor de vluchten gecontroleerd is en dat de douane formaliteiten zijn afgerond. Ook zorg je voor het administratief aansturen van de loods m.b.t. de opbouw of afbraak van vracht. Jij hebt MBO werk- en denkniveau en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van douanewetgeving is een pré.

Meer weten over deze veelzijdige functie bij Swissport? Lees dan snel verder en solliciteer direct!


Solliciteer hier

In 5 stappen naar je nieuwe baan

In een mensenleven zijn er diverse momenten waarop iemand nadenkt over zijn of haar loopbaan. Bijvoorbeeld na de studie, door ontslag, reorganisatie of als je denkt toe te zijn aan een nieuwe stap. In het e-book 'In 5 stappen naar je nieuwe baan' wordt aandacht besteed aan de inzichten in jezelf, de aanleiding, jouw vaardigheden en wensen en het benaderen van de arbeidsmarkt. Ook kun je kleine opdrachten maken om tot een concreet plan voor jezelf te komen, met als doel: een nieuwe baan!


Download 'm hier!

Hoofd Monteur bij ENGIE Services

ENGIE Services werkt aan vele projecten op de Luchthaven Schiphol. Op het moment zoekt ENGIE een Hoofd Monteur voor deze locatie! 

Op Schiphol is ENGIE verantwoordelijk voor het volledige technisch onderhoud, nieuwbouw en modificaties van de gebouw gebonden installaties. Als hoofdmonteur geef je leiding aan de dagelijkse uitvoering van kleine projecten of (delen van) grote projecten. Samen met jouw team van monteurs plaats je installaties in kantoorgebouwen, scholen en ziekenhuizen of zorg je voor vervanging of uitbreiding van de bestaande installaties. In de rol van hoofdmonteur zie je er op toe, dat het echte werk ook werkelijk gedaan wordt.

Heb jij ervaring als Hoofd Monteur en wil je graag aan de slag voor de Luchthaven Schiphol? Solliciteer dan bij ENGIE!
Solliciteer hier

Ramp Agent bij Menzies Aviation

Menzies Aviation is op zoek naar Ramp Agents voor het Freighter Handling team op Schiphol Zuid-oost! 

Als Ramp Agent bedien je het afhandelingsmaterieel en beoordeel je of de kwaliteit van de belading van het vliegtuig technisch goed en conform het beladingsplan is. Ook weet jij precies welke vracht in welke karren moet wordeng geplaatst. Jij hebt VMBO/MBO werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Tevens ben je bereid te werken in onregelmatige diensten.

Heb jij interesse in de functie van Ramp Agent bij Menzies Aviation. Solliciteer dan vandaag nog!
Solliciteer hier!

Informatie op Luchttalent

Wat heeft de luchthaven branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de luchtvaartbranche. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de luchthavenbranche.