watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Kuehne + Nagel op Luchttalent

Wil jij graag werken bij de grootste logistieke dienstverlener wereldwijd? Je vindt nu ook de vacatures van Kuehne+Nagel op Schiphol op Luchttalent!

Bij de Nederlandse Air Logistics divisie werken ca. 500 mensen op diverse locaties rondom Schiphol. De divisie bestaat uit general cargo, jet engines, farma en gezondheid en bederfelijke goederen. Wij weten dat ons succes afhangt van onze medewerkers, dus daar investeren we in. Bij Kuehne+Nagel krijg jij dan ook volop de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Kuehne+Nagel zoekt rondom Schiphol o.a. Declaranten, Expediteurs en administratief medewerkers. Neem snel een kijkje en solliciteer direct!


Solliciteer hier!

Schrijf je in voor onze Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool! 

De voordelen van de Talentpool

  • Persoonlijk carrière advies: jij staat centraal! 
  • Meten en weten van jouw competenties.
  • Introductie bij voor jou interessante werkgevers.
  • Voorrang bij deelname netwerkevents.
  • Vaardigheden ontwikkelen in relevante workshops

Schrijf je hier in!

Ramp Employee bij Swissport

Swissport zoekt voor de afdeling Ramp Cargo meerdere Ramp Employees voor 40 uur per week! 

Als Ramp Employee treft jij de voorbereidingen op het platform om te zorgen voor een goede afhandeling. Je plaatst wielblokken en vliegtuigtrappen en helpt bij het laden en lossen van vracht uit een vliegtuig. Jij hebt mavo/havo werk- en denkniveau en je vindt het niet erg om in wisseldiensten te werken. Ook ben jij in staat om fysiek zwaar werk te verrichten.

Zoek jij een dynamische job in de logistiek en wil je graag werken op Schiphol? Solliciteer dan bij Swissport!
Solliciteer hier

E-book van de maand!

Over communicatie is al heel veel gezegd en geschreven. Het is dan ook de basis van het contact tussen mensen. Veel problemen zijn terug te brengen tot een gebrekkige communicatie tussen mensen. Het e-book 'Groeien in Communicatie' biedt jou unieke tools voor je privé- en professioneel leven. Je downloadt het e-book nu gratis in de Talentium Boekenkast via!

Meer e-books over carrièremogelijkheden en het verbeteren van je vaardigheden lezen? Bekijk dan onze hele boekenkast! 


Download 'm hier!

Hoofd Monteur bij ENGIE Services

ENGIE Services werkt aan vele projecten op de Luchthaven Schiphol. Op het moment zoekt ENGIE een Hoofd Monteur voor deze locatie! 

Op Schiphol is ENGIE verantwoordelijk voor het volledige technisch onderhoud, nieuwbouw en modificaties van de gebouw gebonden installaties. Als hoofdmonteur geef je leiding aan de dagelijkse uitvoering van kleine projecten of (delen van) grote projecten. Samen met jouw team van monteurs plaats je installaties in kantoorgebouwen, scholen en ziekenhuizen of zorg je voor vervanging of uitbreiding van de bestaande installaties. In de rol van hoofdmonteur zie je er op toe, dat het echte werk ook werkelijk gedaan wordt.

Heb jij ervaring als Hoofd Monteur en wil je graag aan de slag voor de Luchthaven Schiphol? Solliciteer dan bij ENGIE!
Solliciteer hier

Luchttalent in samenwerking met nieuwswebsite Up in the Sky

Twee specialisten in de luchtvaart hebben elkaar gevonden; Up in the Sky en Luchttalent werken samen. Up in the Sky onderscheidt zich door snel, volledig en betrouwbaar te berichten over al het nieuws in de sector, Luchttalent zorgt dat werkgevers en werknemers in de branche elkaar op de best mogelijke manier weten te vinden, zonder tussenkomst van intermediairs.


Lees verder

Informatie op Luchttalent

Wat heeft de luchthaven branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de luchtvaartbranche. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de luchthavenbranche.