watertalent.nl

Vacature: Road Freight Operator Junior m/v

Agility B.V. in Oude Meer zoekt een nieuwe collega voor het jonge en enthousiaste team op de Road Freight afdeling. 

Ben jij een gemotiveerde starter en heb je al wel enige ervaring in het plannen van internationaal vervoer, dan is de functie van Road Freight Operator Junior m/v misschien een leuke job voor jou.

Wil jij doorgroeien als Roas Freight Operator?
Solliciteer hier

Vacature: Project Coordinator

Schenker Logistics Nederland heeft een uitdagende functie voor een Project Coördinator die bereid is om te reizen is en heel flexibel is vanwege de ruime beschikbaarheid van Schenker naar haar klanten (inter)nationaal. 

Het is een fulltime baan op de Fairs/Events afdeling. Je wordt verantwoordelijk voor het coördineren van logistieke activiteiten rondom wereldwijde beurzen en evenementen. Naast landtransport, zee- en luchtvracht en magazijnopslag verzorgt Schenker Logistics Nederland alle logistieke diensten voor tentoonstellingen en beurzen.

Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer hier

Vacature: Servicetechnicus E&I

Is een kantoorbaan niets voor jou? En rijd je liever door de hele regio om steeds op een andere locatie installaties te onderhouden of een storing op te lossen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jij bent een professional op het gebied van elektrotechnische installaties. Wat voor een installaties het ook zijn: jij weet er raad mee!

Zie jij jezelf hierin?
Solliciteer hier

Vacature: Verkoopmedewerkers m/v

Vind jij het leuk om in een winkel te werken en help jij graag mensen uit de hele wereld met het vinden van de juiste producten? Dan is verkoopmedewerk(st)er in één van de winkels van World of Delights een leuke baan voor jou!

Met je collega's zorg je ervoor dat de winkel er tip top uitziet. Of je nu drank, souvenirs, kaas, sieraden of modelvliegtuigjes verkoopt, je bent en blijft servicegericht en klantvriendelijk.

Voel jij je aangesproken?
Solliciteer hier

Vacature: Onderhoud- en Storingsmonteur

- MBO werk- en denkniveau?
- Minimaal 5 jaar werkervaring in mechanische, elektrische en elektronische systemen en PLC besturingen?
- Bereid om in ploegen- en storingsdienst te werken? 

Is dit voor jou 3x een JA, dan heeft Menzies Aviation een leuke baan voor jou als Onderhouds- en Storingsmonteur. In deze baan word je verantwoordelijk voor het goed operationeel functioneren van beheer en onderhoud van het Pallet Handling en Container systeem.

Herken jij jezelf in dit profiel?
Solliciteer hier

Schiphol Trade Park krijgt XL-logistiek centrum

Somerset Capital Partners en AM Real Estate Development hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van een kavel van circa 88.000 vierkante meter op Schiphol Trade Park in Hoofddorp.


Op de kavel verrijst een groot logistiek centrum, waarvan het volledig dak straks wordt voorzien van zonnepanelen.


Lees hier verder

Informatie op Luchttalent

Wat heeft de luchthaven branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de luchthavenbranche.

Via Intermediair toegang tot droombaan?

Veel banen zijn alleen bereikbaar via intermediairs. ‘Intermediairs’ kom je direct in contact met intercedenten die kennis hebben van de luchtvaart. Zij kunnen jou verder begeleiden bij het vinden van een geschikte baan. Er is dan of sprake van een tijdelijk dienstverband met de intermediair of je komt direct in dienst bij de werkgever.