watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Expediteur (Rozenburg)

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Kuehne + Nagel is op zoek naar een nieuwe collega voor de functie Expediteur in Rozenburg!

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het tijdig, correct en efficiënt afhandelen van de uitbestede logistieke goederenstroom van opdrachtgevers. Om deze uitdagende functie op de Customer Service Export afdeling te kunnen bekleden verwachten wij minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol als Expediteur Luchtvracht. Momenteel liggen de werktijden tussen 08.00 – 18.00 maar dat kan in de toekomst wellicht veranderen naar een 2-ploegendienst.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie bij Kuehne + Nagel? Wacht dan niet langer en solliciteer via onderstaande button.
Solliciteer hier!

Schrijf je in voor onze Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool! 

De voordelen van de Talentpool

  • Persoonlijk carrière advies: jij staat centraal! 
  • Meten en weten van jouw competenties.
  • Introductie bij voor jou interessante werkgevers.
  • Voorrang bij deelname netwerkevents.
  • Vaardigheden ontwikkelen in relevante workshops

Schrijf je hier in!

Planner Wegtransport

Yusen Logistics is een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener die op zoek is naar een nieuwe werknemer voor de functie Planner Wegtransport in Amsterdam.

Als Planner Wegtransport ben je verantwoordelijk voor het regelen en (in-)plannen van wegtransport van luchtvrachtzendingen op Schiphol, het controleren en/of afstemmen van de geladen goederen met de Afhandelaar en Opdrachtgever en nog een paar diverse taken. Jij hebt MBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in het plannen.

Meer weten over deze functie bij Yusen Logistics? Lees dan snel verder en solliciteer direct!


Solliciteer hier

Doelen stellen

We hebben allemaal doelen. Ze komen voor in alle aspecten van het leven: hoe je relaties voert, wat je wil bereiken op het werk, de manier waarop je je vrije tijd indeelt... Succesvolle mensen stellen bewust doelen, en weten hoe ze hun slaagkansen kunnen maximaliseren.

Download het e-book nu gratis en neem gerust een kijkje in de Talentium boekenkast voor andere interessante e-books over carrièremanagement, persoonlijke ontwikkeling en communicatievaardigheden.
Download 'm hier!

Hoofd Monteur bij ENGIE Services

ENGIE Services werkt aan vele projecten op de Luchthaven Schiphol. Op het moment zoekt ENGIE een Hoofd Monteur voor deze locatie! 

Op Schiphol is ENGIE verantwoordelijk voor het volledige technisch onderhoud, nieuwbouw en modificaties van de gebouw gebonden installaties. Als hoofdmonteur geef je leiding aan de dagelijkse uitvoering van kleine projecten of (delen van) grote projecten. Samen met jouw team van monteurs plaats je installaties in kantoorgebouwen, scholen en ziekenhuizen of zorg je voor vervanging of uitbreiding van de bestaande installaties. In de rol van hoofdmonteur zie je er op toe, dat het echte werk ook werkelijk gedaan wordt.

Heb jij ervaring als Hoofd Monteur en wil je graag aan de slag voor de Luchthaven Schiphol? Solliciteer dan bij ENGIE!
Solliciteer hier

Weekendkracht bij Menzies Aviation

Menzies Aviation is op zoek naar Weekendkrachten op de locatie Schiphol!

In deze functie draag je zorg voor de uitvoering van de diverse, operationele werkzaamheden in de loods met betrekking tot fysieke vrachtafhandeling van de export/import. Dit doe je zodanig dat het laden en lossen, de opslag en opbouw van zendingen optimaal en tijdig verwerkt zijn. 

Heb jij interesse in de functie van Weekendkracht bij Menzies Aviation. Solliciteer dan vandaag nog!
Solliciteer hier!

Informatie op Luchttalent

Wat heeft de luchthaven branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de luchtvaartbranche. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de luchthavenbranche.