watertalent.nlVoor bedrijven

“Heb jij je diploma Beveiliger 2 / AMB en wil je flexibel werken? Check deze #vacature bij Securitas: https://t.co/8OENsmAWo3
Luchttalent op Twitter
“Op de Wegtransport afdeling bij #Expeditors, staat er een vacature open voor Wegtransport & Cross Dock #Klantenservice Medewerker. http://bit.ly/2EjbUOh In deze functie waarborg je een vloeiende en ...”
Luchttalent op Facebook

Safety & Health @Work beurs in Ahoy Rotterdam

Op 11 en 12 april is de Safety & Health @Work beurs in Ahoy Rotterdam. Deelnemende bedrijven tonen hier de nieuwste producten en diensten op het gebied van veilig werken. Tijdens dit tweedaagse evenement organiseren Ahoy Rotterdam en Talentium Careerportals 'het Careerlab'.

In het Careerlab brengen wij jou als student, starter of professional in contact met exposanten op de beursvloer en ga je in gesprek met professionals uit de praktijk. Wij presenteren de vacatures van de aanwezige werkgevers op de beurs en wij brengen je, waar mogelijk, direct in contact met hen. Ook nodigen wij je uit om in het Careerlab langs te komen voor een CV check en advies over carrièrekansen.


Lees hier meer!

Vacature: Medewerkers Ramphandling

dnata is onderdeel van de Emirates Group en is een snel groeiende luchtvaartafhandelaar. dnata verzorgt catering, travel services, groundhandling en cargo. Op dit moment zijn zij op zoek naar Medewerkers Ramphandling. 

In deze verantwoordelijke functie ga jij je bezig houden met het laden en lossen van vliegtuigen. Je zorgt dat het platform gereed is en je signaleert en rapporteert bijzonderheden aan je leidinggevende. Tevens zorg je er voor dat export- en importvracht op de juiste manier worden aan- en afgevoerd.

Voor deze functie is MBO2 werk- en denkniveau vereist. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en je bent in het bezit van een rijbewijs. Lijkt deze functie jou wat en voldoe je aan de eisen?Solliciteer dan meteen!


Solliciteer hier

Vacature: Coördinator Ramp Services

Op Schiphol verzorgt Swissport een groot deel van de luchtvrachtafhandeling en de grondafhandelingsdiensten. Op dit moment heeft Swissport een vacature open staan voor de functie van Coördinator Ramp Services.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van de vliegtuigen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de bevrachting, bevoorrading, toilet, de-icing. De werkzaamheden die hier onder andere bij komen kijken zijn het maken van een personele planning, het begeleiden van medewerkers en het aanvragen en uitvoeren van afwijkende/aanvullende werkzaamheden.


Solliciteer hier

E-book van de week!

Bij Talentium Careerportals kun je een groot aantal leerzame en gratis e-books downloaden. Iedere week brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Eerder hebben we het al gehad over een inleiding in Excel, ditmaal is het boek van de week Excel 2016 voor gevorderden!

In dit ebook gaan we verder in op de functies van Excel 2016. Je leert hier bijvoorbeeld hoe je uitgebreide grafieken kunt maken, hoe SmartArt werkt en hoe je complexe tabellen kunt maken en vormgeven. Daarnaast leer je hoe je gegevens kan analyseren en wat macro's zijn. 


Download 'm hier!

Vacature: Werkvoorbereider WTB

Word jij de nieuwe Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde bij ENGIE Services? ENGIE zoekt een werkvoorbereider voor de Amsterdamse luchthaven Schiphol die als vraagbaak zal fungeren voor klanten, leveranciers en collega's. Het is jouw taak om de juiste mensen en materialen op het juiste moment beschikbaar te hebben. Daarnaast calculeer je minder- en meerwerk en verwerkt dit in concept aanbiedingen. 

Heb jij een afgeronde MBO-4 opleiding Werktuigbouw of Installatietechniek en minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen een utilitaire omgeving? En wil jij je verder ontwikkelen binnen of buiten je vakgebied?
Solliciteer hier

Vacature: Customer Service Import Operator

Kom jij het Import team van Rhenus Logistics versterken? Op Schiphol zijn zij namelijk op zoek naar een Customer Service Import Operator. 

In deze functie houd jij je bezig met de operationele, administratieve en commerciële afhandeling van import luchtvrachtzendingen. Je hebt dagelijks contact met klanten en je levert een optimale dienstverlening.

Rhenus Logistics zoekt iemand met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast ben je klantgericht en heb je kennis van logistieke processen en luchtvaartwetgeving. Herken jij jezelf hierin?


Solliciteer hier

Informatie op Luchttalent

Wat heeft de luchthaven branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de luchthavenbranche.

Via Intermediair toegang tot droombaan?

Veel banen zijn alleen bereikbaar via intermediairs. ‘Intermediairs’ kom je direct in contact met intercedenten die kennis hebben van de luchtvaart. Zij kunnen jou verder begeleiden bij het vinden van een geschikte baan. Er is dan of sprake van een tijdelijk dienstverband met de intermediair of je komt direct in dienst bij de werkgever.