Luchttalent contact
Volg ons via:
Benieuwd naar jouw carrière kansen in de Luchtvaartindustrie?

Hoe werkt Luchttalent?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de luchtvaartbranche? Dan ben je naar de juiste website gekomen! Op Luchttalent vind je allerlei vacatures van interessante werkgevers. Van E&I Technician tot Administratief medewerker en van Bagagemedewerker tot Sales Engineer, wij maken een breed scala aan functies inzichtelijk.

Op Luchttalent vind je overigens alleen vacatures van directe werkgevers. Je solliciteert daarom altijd direct bij het bedrijf waar jou interesse ligt, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat is wel zo fijn, toch?

Kortom, bekijk jouw kansen in de luchtvaartbranche, vind je droombaan en solliciteer snel en gemakkelijk! Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!


Naar de vacatures

Makkelijker solliciteren met een Account

Een stukje extra gemak tijdens het solliciteren? Maak dan een account aan. In jouw account kun je gemakkelijk bijhouden waar en wanneer je hebt gesolliciteerd. Ook kun je hier je CV toevoegen, zodat je voortaan vanaf iedere plek kunt solliciteren, en kun je vacatures opslaan om er op een later moment nog eens goed naar te kijken.

Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen via de button bovenaan de website.


Maak een account aan

Gezocht: Safety Data Specialist

Zie jij een uitdaging in het analyseren van vluchtdata en het bouwen van management dashboards? KLM Cityhopper is op zoek naar een Safety Data Specialist op Schiphol-Oost! 

Als Safety Data Specialist draag je bij aan de veilige operatie van KLM Cityhopper. Je beheert databases en onderhoudt en ontwikkelt het Flight Data Monitoring programma. Daarnaast voer je risicoanalyses uit en informeer je het management van KLM hierover. Jij hebt een luchtvaart gerelateerd HBO diploma en je hebt kennis van en affiniteit met vliegtuigsystemen. Verder kun je overweg met Python en SQL en spreek je goed Nederlands en Engels.

Meer weten over deze functie of direct solliciteren bij KLM Cityhopper? 


Lees verder en solliciteer hier!