Opleidingsvorm
  • beroepsopleidende leerweg (bol)
Opleidingsniveau
  • MBO-4
Opleidingsduur
  • 4 jaar
Vestiging
  • Dordrecht Duurzaamheidsfabriek
Plaats
  • Dordrecht
Luchttalent contact
Volg ons via:
Je vindt het leuk om de theorie van elektrotechniek en werktuigbouwkunde direct te kunnen koppelen aan de praktijk. Je bent al gewend om zelfstandig te werken en klantgericht te handelen. Als Technicus Engineering overzie je het grote geheel en ben je je bewust van kosten en kwaliteit. Bovendien vind je het leuk om zelf producten te bedenken en te maken. In dat geval is de opleiding Technicus engineering: elektrotechniek en werktuigbouwkunde geknipt voor jou. Wil je meer weten, kijk naar het filmpje over het beroep.

Het beroep

Als Technicus engineering heb je te maken met een waaier aan werkzaamheden, zoals het uitwerken van ontwerpen, werkvoorbereiding, werkbegeleiding, testen, inspecteren en onderhouden.
Je bent werkzaam in de industrie, de dienstverlening of in onderhoud- en servicebedrijven. Je werkgebied is net zo breed. Dat kan in de metaal zijn of in elektrotechniek, installatietechniek, machinebouw of mechatronica.

Over de opleiding

Bij de opleiding Technicus engineering: elektrotechniek en werktuigbouwkunde zorgen wij ervoor dat jouw talent tot bloei komt. Samen met de werkgevers in de regio, onze docenten en jouw inzet. Dat doen we in kleinschalige lesgebouwen, vertrouwd en persoonlijk. Bij het Da Vinci College heb je een leuke en leerzame tijd met kans op een baan die bij je past. De opleiding duurt vier jaar. Je gaat minimaal vier dagen per week naar school. Daar werk je in groepen en soms alleen aan opdrachten uit de praktijk.

De mogelijkheid bestaat om je opleiding te versnellen als je het aankunt.

Meer informatie

Klik voor meer informatie op de knop aanmelden.
Da Vinci College