Opleidingsvorm
  • beroepsbegeleidende leerweg (bbl)
Opleidingsniveau
  • MBO-3
Opleidingsduur
  • 3 jaar
Vestiging
  • Dordrecht Duurzaamheidsfabriek
Plaats
  • Dordrecht
Luchttalent contact
Volg ons via:
Als Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouw ben je onmisbaar in deze wereld waarin machines en installaties ons dagelijks leven een stuk gemakkelijker maken. De klanten kunnen meer doen in minder tijd en meer doen maar de machines moeten het natuurlijk wel goed doen! Een servicemonteur is de ‘de vliegende keep’ bij storingen. Spreekt dit jou aan? Kies dan voor de opleiding Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouw. Wil je meer weten, kijk naar het filmpje over het beroep.

Het beroep

Als Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouw ben je onmisbaar in deze wereld waarin machines en installaties ons dagelijks leven een stuk gemakkelijker maken. De klanten kunnen meer doen in minder tijd maar de machines moeten het natuurlijk wel goed doen! Een servicemonteur is de ‘de vliegende keep’ bij storingen. Jij zorgt ervoor dat alle machines en installaties binnen het bedrijf worden onderhouden en lost storingen zo snel mogelijk op. Je houdt van machines en wilt op onverwachte tijden je klanten helpen.

Over de opleiding

We zorgen ervoor dat jouw talent tot bloei komt. Samen met de werkgevers in de regio, onze docenten en jouw inzet. Dat doen we in kleinschalige lesgebouwen, vertrouwd en persoonlijk. Bij Da Vinci heb je een leuke en leerzame tijd en je versterkt jezelf in de baan die bij je past. De opleiding duurt 3 jaar. Je werkt 4 dagen per week bij een bedrijf en je gaat één dag in de week naar school.

Je bent in dienst bij het bedrijf. Daar heb je een praktijkleermeester die je begeleidt. Door te werken in de praktijk leer je al doende je vak en de beroepshouding die past bij het vak.

Op school werk je aan je theoretische kennis. Je krijgt les van een docent die het vak kent. De lesstof sluit aan op je werk als Servicemonteur Werktuigbouw.

Je docent bezoekt je regelmatig op je werk. Samen met de praktijkleermeester beoordeelt hij je (vak)kennis, vaardigheden en beroepshouding.
Samen met je docenten en je praktijkleermeester werk je aan een goed verloop van je opleiding met als doel een diploma.

Meer informatie

Klik voor meer informatie op de knop aanmelden.
Da Vinci College