Opleidingsvorm
  • beroepsbegeleidende leerweg (bbl)
Opleidingsniveau
  • MBO-2
Opleidingsduur
  • 2 jaar
Vestiging
  • Boulevard Bankert, Vlissingen
Plaats
  • Vlissingen
Luchttalent contact
Volg ons via:

Als monteur werktuigkundige installaties beschik je over ruimtelijk inzicht. Je hebt een collegiale en een klantvriendelijke houding. Je doet je werk op uiteenlopende locaties, bijvoorbeeld in woningen, woongebouwen, winkelbedrijven, utiliteitsbouw (zoals scholen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen). Pre fabricagewerkzaamheden kunnen ook in een werkplaats op het bedrijf worden verricht. Je hebt een lerende houding wanneer je collega’s assisteert die de aanleg van leidingen voor werktuigkundige installaties voorbereiden. Tijdens je werk heb je te maken met collega’s, werknemers van andere bedrijven die in dezelfde omgeving werken, opdrachtgevers en klanten, het is dus belangrijk dat je sociaal bent.

Opbouw

Alles is erop gericht om je straks in de praktijk zo goed mogelijk van start te laten gaan. Zo vinden de lessen plaats in een omgeving die veel lijkt op wat je binnen het bedrijfsleven kunt verwachten. Je werkt met de nieuwste technieken en de leeropdrachten zijn uitdagend en afgestemd op echte praktijksituaties. De vakdocenten benutten hun kennis en ervaring uit het bedrijfsleven om je optimaal voor te bereiden op je toekomst als vakman of -vrouw. 

Het bedrijfsleven is kind aan huis bij het College voor Techniek en Design. Regionale bedrijven denken mee over zaken zoals de opleidingsopzet, jouw gewenste praktijkvaardigheden en je benodigde kennis. Samen met het bedrijfsleven zorgt het College voor Techniek en Design voor boeiend, praktijkgericht en modern onderwijs.

Na de opleiding

Na de niveau 2-opleiding kun je vanzelfsprekend doorstromen naar een niveau 3-opleiding. Na de opleiding op niveau 3 kun je doorstromen naar een niveau 4-opleiding.

Meer informatie

Klik voor meer informatie over deze opleiding op de knop aanmelden.