Opleidingsvorm
  • Voltijd
Opleidingsniveau
  • Bachelor
Opleidingsduur
  • 4 jaar
Vestiging
  • Leeuwenburg
Plaats
  • Amsterdam
Luchttalent contact
Volg ons via:

Bachelor, voltijd

Engineers ontwikkelen producten die ons leven leuker, gezonder en makkelijker maken. Samen werken verschillende disciplines aan vraagstukken over bijvoorbeeld het recyclen van plastic, kunstmatige intelligentie en zelfsturende voertuigen. Engineers bedenken slimme oplossingen voor problemen die mensen dagelijks raken en ze ontwerpen de toekomst.

Studieprogramma

Bij de brede bacheloropleiding Engineering kun je zelf mede je studiepad te bepalen. Je maakt kennis met de vakgebieden binnen Engineering en je leert technische vernieuwingen ontwerpen. Je besteedt aandacht aan nieuwe technieken, duurzaamheid, het creatieve (ontwerp)proces en het fabricage- en onderhoudsproces.

Beroepsmogelijkheden

Er is veel vraag naar technici op de arbeidsmarkt. Als ingenieur kun je gaan werken als ontwerper, onderzoeker, adviseur, projectleider, business developer of technisch specialist.

Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij een ontwerp- of ingenieursbureau en bedrijven op het gebied van de fabricage van industriële- en consumentenproducten, energie, industriële automatisering en machinebouw.

Meer informatie

Klik voor meer informatie over deze opleiding op de knop aanmelden.