watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Over Luchttalent

Luchttalent voor organisaties

Luchttalent is het carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche. Wij promoten werkgevers die op, rond of voor de luchthavens werken. Wij verspreiden nieuwsberichten, tonen vacatures en maken belangrijke ontwikkelingen zichtbaar. Hiermee levert Luchttalent consequent een meetbare positieve bijdrage aan het arbeidsmarkt imago van deze branches. 


Elke organisatie actief op het gebied van werken, leren of bemiddelen kunnen wij een aansprekend podium bieden om zich te profileren. Het resultaat is dat een groeiend aantal gerenommeerde bedrijven en gekwalificeerde mensen zich aan deze community verbinden.

Luchttalent voor studenten en werkzoekenden

Ben je student,  starter of switcher of ben je bekwaam in een specifiek vakgebied? Via Luchttalent kom je in gesprek met recruiters van bedrijven, intercedenten van intermediairs of met studievoorlichters. Zij helpen je verder bij het vinden van een baan, stageplek of afstudeeropdracht. Je bent welkom in onze Talentenbank zodat we op de hoogte kunnen houden van wat jij belangrijk vindt. Volg ons via Linkedin, Twitter en Facebook.

Onze ambitie

Luchttalent wordt gezien als een aansprekende  informatiebron over werken en leren in en rond de luchthavens. Het is onze dagelijkse uitdaging om steeds meer nieuwe mensen te interesseren voor de luchtvaartbranche. Op een gebruiksvriendelijke wijze presenteren en promoten wij organisaties en carrièrekansen.

Wie bezoekt ons?

Luchttalent is interessant voor scholieren, studenten, starters, professionals en ZZP-ers. Afhankelijk van de doelgroep zetten wij verschillende sociale mediakanalen in. In samenwerking met de werkgevers, onderwijsinstellingen en intermediairs zorgen wij ervoor dat relevante informatie goed toegankelijk is voor elke doelgroep.

Learning Center

Ben je werkzaam binnen de haven, industrie of luchthaven? Of wil je dat? Wij nemen je niet mee aan het handje maar helpen je wel graag verder. Neem een kijkje op onze careerportals voor vacatures. Met ons Learning Center vergroot je je waarde op de arbeidsmarkt. Wij bieden je onbeperkt toegang tot e-learning modules, webinars en essentials. Met een vast laag maandtarief kun je je blijven ontwikkelen. In je werk en persoonlijk!

Offline activiteiten

Om bedrijven en mensen persoonlijk met elkaar in contact te brengen organiseren wij zelf evenementen zoals Talenten Diners, de Arbeidsmarktproeverijen en ‘meet en greets’ voor studenten bij bedrijven. Luchttalent is actief op carrièrebeurzen en op open dagen van opleidingen.
Terug naar boven

Luchttalent in beeld

 • Luchttalent

  impressie
 • Luchttalent

  impressie
 • Luchttalent

  impressie
 • Luchttalent

  impressie
Terug naar boven

Contact

Luchttalent
Telefoon:020 - 214 90 07
Website:http://www.luchttalent.nl
Adres: Zekeringstraat 48
1014 BTAMSTERDAM
Terug naar boven

RSS feeds

Luchttalent RSS feeds.
Wil je recente vacatures en/of nieuws van luchttalent.nl in je RSS reader of op je website?
Dat kan uiteraard met de RSS feeds van luchttalent.nl