watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Hoe vind jij je ideale baan?

 

Wie zijn wij

Talentium Careerportals heeft diverse carrière- en promotieplatformen, gericht op de Haven & Industrie, Luchtvaart, Infra en Zakelijke Dienstverlening. Ben je student, starter of switcher? Via ons kun je in contact komen met allerlei interessante bedrijven. Voor jou is het natuurlijk erg belangrijk dat jij als talent een baan vindt die bij je past. Hoe kunnen wij jou helpen met de zoektocht naar je droombaan? Talentium Careerportals biedt verschillende mogelijkheden.

Wat doen wij

1.        Zelf zoeken: Op onze careerportals zoek je gericht naar de functie of de werkgever van jouw voorkeur. Vervolgens solliciteer je heel gemakkelijk door je CV en motivatiebrief voor de gewenste functie te versturen, via de ‘solliciteer direct’ button, die je vindt bij alle vacatures. Je sollicitatie komt dan meteen in de mailbox van het bedrijf waar jij graag wilt werken en dit bedrijf neemt ook zelf contact op met jou.

2.       Samen zoeken: Wil je jouw kansen vergroten op de arbeidsmarkt en jezelf beter profileren? Dan kun je je aanmelden voor onze Talentpool. Je komt dan op gesprek bij Talentium, zodat wij jou en jouw wensen goed leren kennen. Bedrijven zetten de Talentpool in om de juiste kandidaat te vinden voor een specifieke functie. Talentium zoekt een goede match tussen het bedrijf en de talenten uit de Talentpool. Hierbij sta jij als talent altijd centraal. Ben jij die match? Dan introduceren wij je bij het bedrijf en nodigt het bedrijf jou vervolgens uit voor een sollicitatiegesprek.


Veel succes met het vinden van je nieuwe droombaan!

Terug naar boven

Foto & Video

  • Hoe vind jij je ideale baan?

    Hoe vind jij je ideale baan?
  • STC-opleidingen Luchtvaart in beeld

    Spreekt de dynamiek van een luchthaven je aan? En zou je graag in een internationale omgeving willen werken? Dan past een MBO-opleiding binnen de sector Luchtvaart misschien wel goed bij jou! Kom langs op onze open dagen of bezoek onze website http://mbo-stc.nl/sectoren/luchtvaart