watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Vacatures, stages, opleidingen in de luchtvaartindustrie Schiphol Amsterdam

 

Welkom op luchttalent.nl

Deze pagina is helaas verlopen!
Waarschijnlijk ben je via een verouderde link verwezen naar deze pagina.

Naar het overzicht
Naar de homepagina

Op 11 en 12 april is de Safety & Health @Work beurs in Rotterdam Ahoy. Deelnemende bedrijven tonen hier de nieuwste producten en diensten op het gebied van veilig werken. Tijdens dit tweedaagse evenement organiseren Rotterdam Ahoy en Talentium Careerportals 'het Careerlab'.

In het Careerlab brengen wij jou als student, starter of professional in contact met exposanten op de beursvloer en ga je in gesprek met professionals uit de praktijk. Wij presenteren de vacatures van de aanwezige werkgevers op de beurs en wij brengen je, waar mogelijk, direct in contact met hen. De vacatures vind je op de digitale vacaturepagina in onze stand en vooraf al op onze websites! Op deze manier kan jij je voorafgaand aan de beurs al oriënteren. Ook nodigen wij je uit om in het Careerlab langs te komen voor een CV check en advies over carrièrekansen.

Tijdens de beurs zijn er dagelijks vier rondetafelgesprekken onder leiding van safety experts uit de markt. 

Waarom mag jij het Careerlab niet missen tijdens de Safety&Health@Work beurs?

 • Bij ons kom je in contact met safety experts uit de markt
 • Wij bieden een persoonlijke CV check en carrière advies
 • Wij presenteren vacatures van exposanten
 • Wij brengen je direct in contact met een persoonlijke introductie bij mogelijke werkgevers
In het Careerlab staat alles in het teken van oriëntatie en advies voor jou als bezoeker. Daarom organiseren wij de mogelijkheid om in gesprek te gaan met meerdere safety experts uit de praktijk. Ben je student, starter of professional en wil je graag meer weten over het vak? Ga dan in gesprek met een expert die het vak al jaren uitoefent.

Wij organiseren dagelijks twee rondes met rondetafelgesprekken met safety experts. Jij kunt je hier nu al voor aanmelden. Dan weet je zeker dat je een plek hebt en kom je in contact met drie safety experts. In een tijdsbestek van een uur rouleer je tussen de experts. Op die manier krijg je veel verschillende informatie vanuit het veld. 

De rondes vinden op 11 en 12 april plaats van:

 • 10:30 uur tot 11:30 uur
 • 14:00 uur tot 15:00 uur 

Wil je hierbij zijn? Meld je dan aan in het Careerlab op de beurs! Heb je vragen, dan kun je contact met ons opnemen via careerlab@talentium.nl.
Terug naar boven

Foto & Video

 • Safety & Health @Work

  Safety & Health @Work
 • Careerlab Ahoy Rotterdam 11&12 april

  Careerlab Ahoy Rotterdam 11&12 april
 • Enquete

 • STC-opleidingen Luchtvaart in beeld

  Spreekt de dynamiek van een luchthaven je aan? En zou je graag in een internationale omgeving willen werken? Dan past een MBO-opleiding binnen de sector Luchtvaart misschien wel goed bij jou! Kom langs op onze open dagen of bezoek onze website http://mbo-stc.nl/sectoren/luchtvaart

Gekoppelde bedrijven