watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Vacatures, stages, opleidingen in de luchtvaartindustrie Schiphol Amsterdam

 

Welkom op luchttalent.nl

Deze pagina is helaas verlopen!
Waarschijnlijk ben je via een verouderde link verwezen naar deze pagina.

Naar het overzicht
Naar de homepagina
De Rijke Group, Den Hartogh Logistics, MOH Services, Rotterdam World Gateway, Mitsubishi Chemical, C.RO Ports, Maastank, Bunge Loders Croklaan, Kuehne + Nagel en APM Terminals zijn op zoek naar jou!
Ben jij een (aankomend) Expediteur, Logistiek Operator, Transportmedewerker, Terminal Planner of Customer Service Medewerker binnen de logistieke sector? 

De genoemde bedrijven hebben voor jou als starter/young-professional of ervaren vakman verschillende job opportunities. Uitdagende functies in de meest dynamische werkomgeving, de Haven & Industrie. Het opleidingsniveau varieert van MBO-4 tot WO/Universitair. Je komt zelf direct in contact met de recruiter. Klik op 'direct solliciteren' bij de vacature van het bedrijf van jouw keuze. Hier rechts vind je een overzicht van de bedrijven.

Ben je nu niet geïnteresseerd, maar wil je wel op de hoogte blijven van de loopbaankansen? Meld je dan aan in onze Talentpool! Dit biedt voor jou verschillende mogelijkheden, we vertellen je er graag meer over. 

Laat ons weten als we iets voor je kunnen doen in ons netwerk! We doen het met plezier.

Terug naar boven

Foto & Video

  • Logistiek Campagne

    Logistiek Campagne
  • STC-opleidingen Luchtvaart in beeld

    Spreekt de dynamiek van een luchthaven je aan? En zou je graag in een internationale omgeving willen werken? Dan past een MBO-opleiding binnen de sector Luchtvaart misschien wel goed bij jou! Kom langs op onze open dagen of bezoek onze website http://mbo-stc.nl/sectoren/luchtvaart