watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Vacatures, stages, opleidingen in de luchtvaartindustrie Schiphol Amsterdam

 

Welkom op luchttalent.nl

Deze pagina is helaas verlopen!
Waarschijnlijk ben je via een verouderde link verwezen naar deze pagina.

Naar het overzicht
Naar de homepagina

Sporten is erg gezond, dat weet iedereen. Dat sport daarbij ook een goed effect kan hebben op de bedrijfsresultaten is minder duidelijk. Diverse onderzoeken wijzen dat uit. Roeien is bij uitstek een sport om te verbinden en om samen naar een gemeenschappelijk doel te streven. Aan een roeiwedstrijd deelnemen, of sterker nog, die winnen kan daarom veel betekenen voor het teamgevoel en de prestatiedrang. Zeker als het de Van Oord – Nautilus Bedrijvenregatta betreft.

De 39e editie van de Van Oord – Nautilus Bedrijvenregatta vindt op zaterdag 7 juli 2018 plaats op de Bergsche Voorplas in Rotterdam. Ook dit jaar is de bedrijvenregatta weer de finale van het KNRB Nederlands Bedrijfsroeiklassement. Het is een boord-aan-boord sprintwedstrijd over 1000 meter met staande start. Spanning gegarandeerd!

Kijk ook op de website van de Van Oord - Nautilus Bedrijvenregatta. 

Een uitgelezen kans dus om het roeien binnen jouw bedrijf op de kaart te zetten, of om een bestaand roeiteam, bestaande uit acht mensen, in te schrijven voor de regatta. Voor beginnende roeiteams wordt er instructie gegeven, bestaande uit 10 lessen, en waarbij het doel deelname is aan de bedrijvenregatta. Een beginnende ploeg start in een boordvier.

Naast het sportieve willen we ook graag dat het een gezellige dag wordt, waarbij er een mogelijkheid is om elkaar beter te leren kennen. Daarom nemen we ruim de tijd voor de lunch en een borrel na afloop.

Nautilus verzorgt de coaching van de ploegen die graag gericht willen trainen voor de wedstrijd. Deze trainingen starten in april en vinden op maandag of woensdag plaats bij Nautilus. Elke ploeg kan tot maximaal 10 lessen afnemen en wordt dan klaargestoomd voor de regatta. Boot, stuurman/vrouw en instructeur worden geleverd door Nautilus.

Kijk hier voor meer informatie over coaching. 

 • Een sprintwedstrijd over 1000 meter voor achten en gestuurde boordvieren;
 • Finale van het KNRB Nederlands Bedrijfsroeiklassement;
 • Een boord-aan-boord sprintwedstrijd over 1000 meter met staande start;
 • Elke ploeg start één keer in het ochtendblok en één keer in het middagblok;
 • 3 velden: onervaren en ervaren bedrijfsachten, en onervaren bedrijfsvieren (na afronding van instructie programma);
 • Volledig verzorgde lunch en borrel.
Terug naar boven

Foto & Video

 • Van Oord - Nautilus Bedrijvenregatta

  Van Oord - Nautilus Bedrijvenregatta
 • STC-opleidingen Luchtvaart in beeld

  Spreekt de dynamiek van een luchthaven je aan? En zou je graag in een internationale omgeving willen werken? Dan past een MBO-opleiding binnen de sector Luchtvaart misschien wel goed bij jou! Kom langs op onze open dagen of bezoek onze website http://mbo-stc.nl/sectoren/luchtvaart