watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

VCANederland

VCANederland


Wie zijn wij

VCANederland organiseert landelijk VCA cursussen op 20 verschillende locaties. Wij kunnen alles met betrekking tot de VCA cursus voor u regelen. Van lesboeken tot e-learning, van interactieve klassikale cursussen tot incompany. Bij VCANederland heeft u het voordeel dat u:

  • Gratis kunt parkeren
  • Koffie, thee en een verzorgde lunch krijgt
  • Gratis verzending cursusboeken
  • Online kunt betalen met Ideal of creditcard

 

Als u de VCA cursussen door VCANederland laat organiseren bent u ervan verzekerd dat u totaal ontzorgd bent. Alles is geregeld van boeking tot en met examenuitslag.

Aanpak

VCANederland is altijd op zoek naar manieren om te vernieuwen en de VCA cursus aantrekkelijk te maken. Naast een goed georganiseerde cursus streven we naar een tevreden cursist.

 

Wij leveren kwalitatieve VCA cursussen omdat wij beschikken over deskundige docenten met een veiligheidskundige achtergrond. De klassikale cursussen worden gegeven aan de hand van video’s die tijdens de les worden vertoond. In elk videofragment worden praktijkvoorbeelden getoond en daarbij een stukje theorie. Na elk fragment wordt er een vraag gesteld. De deelnemers hebben elk een stemkastje waarmee zij het goede antwoord kunnen doorgeven. Aan de hand van het aantal goede antwoorden kan de docent opmaken of de besproken theorie goed is begrepen of dat er meer uitleg nodig is. Deze interactieve lesmethode valt bij de cursisten goed in de smaak. Het zelf ontwikkelde lesboek kan optioneel worden bijbesteld. 

Onze cursussen

Naast de klassikale en incompany cursussen kan de kandidaat er ook voor kiezen om een thuisstudie te doen. Wij hebben hiervoor een e-learning ontwikkeld. De e-learning houdt in dat er online een cursus kan worden gevolgd. De inhoud van de online cursus bestaat uit videofragmenten over praktijkvoorbeelden. Bij de e-learning horen ook proefvragen waarmee de cursist kan oefenen. Na de cursus kan op één van onze locaties het examen worden afgenomen. Dit gebeurt in de meeste gevallen op CBT. Dit houdt in dat de examens op de computer worden afgenomen en dat de uitslag direct bekend is.

Onze opleidingen

Onze instituten

Terug naar boven

Wat kan ik eigenlijk met zo'n opleiding?

Het is belangrijk om te weten wat de loopbaanmogelijkheden zijn met een opleiding. Hieronder vind je bedrijven waar je met deze opleiding een mooie carrière kunt starten of vervolgen. Bekijk in welke beroep je terecht kan komen en waar actuele vacatures zijn waar je direct op kunt solliciteren.

Relevante beroepen

Terug naar boven

Foto & Video

  • VCANederland

    Onderwijsinstelling

Carrière en vacatures?

We bieden je gerichte informatie over de opleiding van jouw keuze en over de bijbehorende carrièremogelijkheden en beroepen. Voor meer beleving bij de opleiding, bijbehorende beroepen en mensen op werkplek, klik hier. Wil je meer inzicht in de toekomstmogelijkheden van deze opleiding? Vacatures, beroepsbeschrijvingen en mogelijk interessante werkgevers helpen je hierbij.

Luchttalent?

Nieuws (0)