6200 medewerkers

2 vestigingen

A- ENGIE Services West B.V.
B- ENGIE Services West B.V. - Schiphol

Branche

Technische diensten
Specialistische technische dienstverlening
Luchttalent contact
Bel of mail ons
info@luchttalent.nl
Volg ons via:

Wie zijn wij

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en is actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

Onder ENGIE Services Nederland valt ENGIE Services West, waar we werken met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons specifiek op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten en kennisontwikkeling. Onze opdrachtgevers weten dat we ons eerst inleven in hun problematiek en gebruikswensen voor we een oplossing op maat aanbieden. 

Wat doen wij

Eén van onze grote opdrachtgevers is de Luchthaven Schiphol. Op Schiphol is ENGIE Services verantwoordelijk voor het volledige technisch onderhoud, nieuwbouw en modificaties van de gebouw gebonden installaties. Wij zorgen ervoor dat de installaties zo optimaal mogelijk werken waardoor de luchthaven Schiphol zich kan focussen op haar primaire doel: het vervoeren van reizigers.

Geen dag is hetzelfde – dat is typisch ENGIE. Onze specialisten hebben een passie voor techniek en zitten vaak al in de conceptfase bij de klant aan tafel. Naast het ontwerp en het realiseren van de technische installaties, beheren en onderhouden we als geen ander de installaties van onze klanten: het totaalpakket is bij ENGIE Services in goede handen.

ENGIE speelt op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen, actuele thema’s in werk- en leefomgevingen en de vraag naar zuinig energiegebruik, dat is ons dagelijks werk. Markante projecten zijn hiervan het resultaat, zoals bijvoorbeeld de warmte/koudeopslag op het Oosterdokeiland in Amsterdam. Samen werken we met plezier aan het eindresultaat en daarbij aan het behoud van onze klanten.

Functieomschrijving

Als je wilt, bieden we je niet alleen een goede werkplek, maar een loopbaan. Onze mensen kunnen voortdurend blijven leren, waardoor niet alleen zij maar ook onze dienstverlening steeds beter worden. Natuurlijk kiezen we in overleg met jou de vorm die bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld leren en werken combineren. Met de BBL (BeroepsBegeleidende Leerweg) kom je in dienst van ons leerbedrijf Goflex. Kies je voor een BOL-traject (BOL=BeroepsOpleidende Leerweg), dan ga je de hele week naar school en loop je bij ons stages. ENGIE werkt met alle opleidingen in de regio samen voor stages en afstudeeropdrachten.

Als je kiest voor een loopbaan bij ENGIE, dan bieden we je regelmatig scholing en afwisseling zodat je je kunt blijven ontwikkelen. Innovatie is voor ons belangrijk, maar we vinden het net zo belangrijk dat onze mensen gestimuleerd worden om het beste uit zichzelf te halen.

Wat leer jij van ons

We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame oplossingen. Jouw inlevingsvermogen en passie voor techniek kun je dus bij ons goed kwijt.

Ben je Lasser, Engineer, Fitter, Projectleider, of net klaar met je opleiding? Ben je recht-door-zee, een echte techneut met een goede mentaliteit? Kom dan eens praten. De meeste mensen die werken bij ENGIE hebben een opleiding elektrotechniek, werktuigbouwkunde of energietechniek gevolgd. Maar ook als je een opleiding hebt gedaan in meet- en regeltechniek of installatietechniek, maken we graag kennis met je. Jij kunt bijdragen aan het succes van ENGIE!
Recruiter
Bas Weers

Werken bij ENGIE - Energize

6200 medewerkers

2 vestigingen

A- ENGIE Services West B.V.
B- ENGIE Services West B.V. - Schiphol

Branche

Technische diensten
Specialistische technische dienstverlening