1 vestiging

- AST Fresh B.V.

Branche

Logistieke diensten
Luchttalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

AST Fresh BV is een innovatieve Logistieke Dienst Verlener met haar wortels in het begin van de vorige eeuw. Wij verlenen een breed spectrum aan diensten, uiteenlopend van kleine zendingen tot het regelen van goederenstromen in complexe Supply Chain Management projecten. Wij zijn specialisten in het coördineren en optimaliseren van transportstromen hetgeen waarde toevoegt aan uw product. Kijk op onze website op welk gebied wij u van dienst kunnen zijn.

Wat doen wij

AST FRESH verleent een breed spectrum aan diensten uiteenlopend van het transport van kleine zendingen tot het regelen van goederenstromen in complexe Supply Chain Management projecten. Warehousing, luchtvracht, zeevracht of vervoer van goederen over de weg, wij hebben de kennis in huis om uw zending af te leveren bij uw klant of op te halen bij uw leverancier.

AST EXHIBTIONS neemt uw zorgen rondom het regelen van de praktische aspecten van de inrichting van omvangrijke tentoonstellingen over. Dit omvat bijvoorbeeld verpakken, verzekeren, transport naar en van de plaats van bestemming en het regelen van de douanezaken.

AST Fresh B.V.

1 vestiging

- AST Fresh B.V.

Branche

Logistieke diensten