1 vestiging

- CTS Group European Distribution & Logistics
Luchttalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Met een unieke productlijn en een persoonlijke aanpak verzekeren wij u steeds opnieuw van een optimale invulling van uw zendingen en logistieke activiteiten. Flexibiliteit, proactieve communicatie en innovatie; daarin onderscheiden wij ons van andere logistieke dienstverleners.

Wat doen wij

CTS GROUP staat met een persoonlijke aanpak en unieke productlijn voor het leveren van hoogstaande kwaliteit in alle elementen van distributie en logistiek. Om een optimale service te verlenen zien we het als essentieel om een blijvende focus te hebben op innovatie. We kijken daarom constant naar hoe we ons product en onze service kunnen verbeteren.

Wat leer jij van ons

Persoonlijke service, betrouwbaarheid en vooruitstrevendheid; daar draait het om bij CTS GROUP, al 22 jaar lang. Door via het principe van ‘lean management’ te werken, worden onze processen zo efficiënt mogelijk ingericht en denken wij altijd vanuit onze klant.

Ook onze medewerkers hebben hoge prioriteit. De lijnen binnen CTS GROUP zijn kort, waardoor je snel kunt schakelen, en er heerst een prettige werksfeer. Bovendien vinden we het belangrijk om te blijven investeren in de ontwikkeling van onze werknemers. Via de CTS GROUP Academy stellen we samen met iedere medewerker een ontwikkelingsplan op. Daarnaast geven we diverse trainingen en bieden we je de mogelijkheid externe opleidingen te volgen. Wil je doorgroeien? Dan kijken we graag samen hoe we dit mogelijk kunnen maken!

Waarom ben jij belangrijk voor ons

  1. Een stabiele, groeiende organisatie
  2. Geen dag is hetzelfde
  3. Variabele werktijden
  4. Snelle mogelijkheid tot vast contract
  5. Lange dienstverbanden
  6. Interessante bonusregeling
  7. Persoonlijke begeleiding
  8. Opleiding via de CTS GROUP Academy
  9. Doorgroeimogelijkheden
  10. Erkend leerbedrijf
CTS Group

1 vestiging

- CTS Group European Distribution & Logistics