1 vestiging

- ACN - Freightway Schiphol Gebouw

Branche

Logistieke diensten
Luchttalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

ACN is de brancheorganisatie voor de luchtvrachtindustrie in Nederland.
De hoofddoelstelling van ACN is het ontwikkelen van de Nederlandse luchtvrachtindustrie in de ruimste zin van het woord.


Leden van ACN zijn luchthavens, luchtvaartmaatschappijen, luchtvrachtexpediteurs, grondafhandelingsbedrijven, air cargo truckers, general sales agents en een groot aantal zakelijke dienstverleners, zoals banken, verzekeraars, opleiders, adviesbureau’s, uitzendorganisaties en securitybedrijven.

Wat doen wij

De hoofddoelstelling van ACN is het ontwikkelen van de Nederlandse luchtvrachtindustrie in de ruimste zin. Onze focus ligt op het optimaliseren en innoveren van de luchtvrachtketen op Schiphol en de regionale airports.

ACN vormt een brug tussen de verschillende partijen in de luchtvrachtketen. ACN voegt waarde toe door met haar leden samen te werken aan de concurrentiekracht van de Nederlandse luchtvrachtindustrie.

Door het samenbrengen van partijen kan de hele luchtvrachtsector op een unieke wijze stappen zetten. Niet alleen door initiatieven van ACN zelf maar juist ook door het ondersteunen van initiatieven die uit de markt komen is er een unieke situatie gecreëerd.

Wat leer jij van ons

Een van de pijlers van ACN is het actief ondersteunen van onderwijs en onderzoek binnen de luchtvrachtindustrie. Niet alleen door de luchtvracht te presenteren op evenementen zoals beroepsbeurzen maar ook door het organiseren van open dagen op Schiphol.

Daarnaast bieden wij elk jaar een aantal afstudeerplaatsen aan voor studenten die zich willen verdiepen in de luchtvracht.

Een stage of afstudeeropdracht bij ACN biedt jou de kans gedurende minimaal vier maanden kennis te maken de Nederlandse Luchtvracht. Zo divers als onze leden zijn, zo uiteenlopend zijn ook onze stage- en afstudeeropdrachten. Je kunt bijvoorbeeld meewerken aan één van onze projecten, een marktonderzoek opzetten of betrokken zijn bij een één opdracht bij een van onze leden. Een ding is zeker: voor talentvolle studenten liggen er talloze uitdagende mogelijkheden!

Waarom ben jij belangrijk voor onsAl onze stages en afstudeeropdrachten zijn erop gericht je kennis en vaardigheden toe te passen en een meer verdiepend onderzoek te doen. Je krijgt de kans om in een korte tijd veel bedrijven op Schiphol te leren kennen en ook daadwerkelijk iets toe te voegen aan de luchtvracht industrie. Tijdens jouw stage of afstudeeropdracht word je uitstekend begeleid door onze ervaren medewerkers zodat je het beste uit jezelf en ACN kunt halen.

1 vestiging

- ACN - Freightway Schiphol Gebouw

Branche

Logistieke diensten