2 vestigingen

A- Cyber Freight International
B- CyberFreight Amsterdam B.V.

Branche

Logistieke diensten
Luchttalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Internationale luchtvracht- en zeevrachtexpediteur

 

Cyber Freight International is een zeevracht- en luchtvrachtexpediteur met vier locaties in Nederland. Vanaf Schiphol houden wij ons bezig met luchtvracht, in Ridderkerk met zeevracht. Onze dochteronderneming Noordex richt zich vanuit Rotterdam Charlois en Moerdijk op Ro/Ro en conventional cargo. Cyber Freight is in 1999 opgericht door Jacques van den Berg en is een bedrijf dat zich kenmerkt door mensen met passie voor het vak. Een zelfstandig internationaal expeditiebedrijf dat wordt vertegenwoordigd door partners in landen over de hele wereld. Deze bedrijven, waar wij in de meeste gevallen al vele jaren mee samenwerken, zijn verenigd in Logistics International Network (L.I.N.K.). We maken daarbij optimaal gebruik van elkaars expertise. Persoonlijk contact staat centraal. Korte communicatielijnen zorgen voor een positieve sfeer waarin we snel beslissingen nemen. Dat maakt ons flexibel. Ondanks de economische tegenwind, gaat het goed met Cyber Freight. Iets waar wij iedere dag met onze meer dan 40 collega’s hard aan werken en waar wij als bedrijf trots op zijn. Ons motto voor 2012? Volop nieuwe kansen benutten in een positief jaar!

Wat doen wij

Cyber Freight staat voor wereldwijde luchtvracht- en zeevrachtexpeditie. Als middelgrote expediteur werken wij innovatief. Zo hebben wij een ACN-veiligheidscertificaat, werken wij met E-freight, E-invoice, E-stock en zijn wij AEO-gecertificeerd. Cyber Freight vervoert uiteenlopende goederen, van computers tot machinerie en farmaceutische middelen. Wij bieden onze klanten niet alleen toegevoegde waarde door ons grote en betrouwbare netwerk (L.I.N.K.), maar ook door onze 1600m2 eigen loods waarin wij goederen opslaan voor onze klanten. Van daaruit verzorgen wij voor sommige klanten ook de distributie van goederen. Cyber Freight richt zich voornamelijk op het MKB, maar rekent ook enkele grote ondernemingen tot haar klantenbestand. De wensen van de klant bepalen de manier waarop wij werken. Toegewijd en oplossingsgericht pakken onze collega’s hun vervoersvraagstukken aan. Zo controleren wij bij alles wat wij verzenden wat ermee gebeurt op de plaats van bestemming en oefenen wij onze invloed daarop uit. Pas als de klant tevreden is, dan zijn wij dat ook.

Wat leer jij van ons

Cyber Freight is een bijzonder bedrijf met een unieke werksfeer. Alle collega’s werken hier nog echt samen. “Samen staan we sterk” en “we helpen elkaar” is precies hoe het werkt bij Cyber Freight. Er is een open cultuur waarin iedereen doet wat hij moet doen. Als je start bij Cyber Freight, word je natuurlijk op een goede manier ingewerkt. Hoe dat er precies uitziet is helemaal afhankelijk van de functie die je bekleedt. Werk je al langer bij ons, dan zijn er volop mogelijkheden om opfriscursussen over uiteenlopende vak- en werkgerelateerde onderwerpen te volgen. Verder zijn wij transparant met betrekking tot ons bedrijfsresultaat. Iedere maand is er werkoverleg op alle afdelingen waarbij we met elkaar de resultaten bespreken. Duidelijkheid voor iedereen dus! Dat werkt.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Mensen met echte passie voor het vak. Mensen die niets liever willen dan werken als expediënt bij een geweldig bedrijf. Mensen die met operationeel inzicht echt actief commercieel expediteur zijn. Die mensen mogen meteen reageren! Cyber Freight staat bovendien open voor leerlingen in een leerwerktraject, voor schoolverlaters, voor mensen die een volgende stap in hun carrière maken, maar zeker ook voor medewerkers met vele jaren ervaring. Daarbij kijken wij niet per definitie naar een diploma. Natuurlijk is het prettig als je minimaal MBO-niveau hebt, maar het gaat ons in eerste instantie echt om jou als persoon. Jouw motivatie om bij ons te willen werken, vinden wij belangrijker dan een papiertje. Werken bij Cyber Freight betekent dat je initiatief durft te nemen. Dat je doorvraagt tot je iets goed weet en zelf bijstuurt om ook eens wat anders te kunnen doen. En dat je – als dat nodig is – samen met collega’s net zo lang doorwerkt aan een probleem van een klant tot het is opgelost. Die instelling en inzet waarderen wij. Niet alleen financieel, maar ook met goed werkgeverschap. Zo stimuleren wij iedereen om tussen de middag even naar buiten te gaan, staat er een fruitmand op kantoor en stimuleren wij medewerkers om te sporten. Verder organiseren we regelmatig activiteiten waarbij het thuisfront ook betrokken is. Wij vinden het heel normaal dat jouw gezondheid en de balans tussen werk en privé ook onze zorg is.

2 vestigingen

A- Cyber Freight International
B- CyberFreight Amsterdam B.V.

Branche

Logistieke diensten