10 medewerkers

1 vestiging

- Luchttalent

Branche

Zakelijke Diensten
Consultancy
Luchttalent contact
Volg ons via:

Mensen en bedrijven met elkaar in contact brengen

'Nederland is groot door de Mainport Schiphol'

Luchttalent brengt nieuw talent in contact met het bedrijven op en rond de luchthavens. Wij vormen de spil tussen werkgevers en talentvolle mensen die carrière willen maken. Dit doen wij vooral online via ons platform maar wij zijn ook  aanwezig op carrierebeurzen en verzorgen wij gastcolleges op scholen. 

Veel jongeren gaan een jaartje naar het buitenland om werkervaring op te doen. Maar je kunt net zo goed gaan werken in de internationale wereld van de luchthaven. Luchttalent helpt je verder bij het oriënteren op jouw toekomst, dat kan een baan zijn maar ook de keuze voor de juiste opleiding. 

Op Schiphol en Rotterdam The Hague Airport vind je veel grote maar vooral ook indrukwekkende bedrijven die de basis vormen voor een succesvolle carrière op elk niveau. Hier liggen kansen voor zowel mbo-, hbo- als voor universitair geschoolde talenten. Van starter tot professional.

Wat doen wij

Toonaangevende bedrijven met vacatures en/of stageplaatsen presenteren zich aan jou op luchttalent.nl. Door ze online te bezoeken, kun je met eigen ogen zien wat de luchtvaartindustrie voor jouw carrière allemaal in petto heeft. Bedrijven presenteren zich graag op ons carriere platform: zij willen zich namelijk graag presenteren aan jou!

Luchttalent gaat niet actief naar jou op zoek voor haar klanten. Jij bent namelijk ook onze klant. Wij bieden je een laagdrempelige manier om in contact te komen met het bedrijf van jouw dromen. Als je het niet direct vindt op Luchttalent kun je ook nog onze andere websites bezoeken. Hier kun je direct op klikken, bovenaan elke webpagina.

Wat leer jij van ons

We hebben ruime ervaring in het begeleiden van mbo-, hbo- en wo-stagiaires en bieden ook HBO-afstudeerplaatsen aan. We zijn een hecht, informeel team dat het naast hard werken en deadlines ook belangrijk vindt om op de dag een keer te poolen of te tafelvoetballen. Je hebt zelf de ruimte om aan te geven welke vaardigheid je graag extra wilt ontwikkelen.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Met communities voor zowel de haven en industrie (Watertalent) en voor de luchthavens (Luchttalent) zijn wij een toonaangevend medium voor studenten en starters en werkzoekenden. Dit willen wij graag uitbouwen en vernieuwen. Studenten en starters zijn voor onze organisatie de brug naar de nieuwe generatie werkzoekenden.
Luchttalent

10 medewerkers

1 vestiging

- Luchttalent

Branche

Zakelijke Diensten
Consultancy