watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

 
Wereldwijd zorgen we voor veiligheid!
Meer over ons bedrijf
Beveiliging is mensenwerk, dus onze medewerkers zijn het middelpunt van ons bedrijf.
Securitas als werkgever

Wie zijn wij

“Zorg jij voor veiligheid bij onze opdrachtgevers?”

Securitas zorgt met meer dan 295.000 medewerkers in 49 landen wereldwijd voor veiligheid. In Nederland bieden ruim 5.600 Securitas-medewerkers toegevoegde waarde in beveiligingsoplossingen voor elk van onze klanten. We hebben diepgaande kennis van de klantspecifieke behoeften in de verschillende segmenten. We kennen de klanten van onze klanten. En we zijn doordrongen van de essentiële rol van onze medewerker hierin. Ons doel als actieve beveiligingspartner: 24/7 een veilige werk- en leefomgeving voor mensen en organisaties.

Wat doen wij

Enkele jaren geleden heeft Securitas ervoor gekozen om zich in verschillende klantsegmenten te specialiseren, waaronder havenbeveiliging. Daardoor is ons bedrijf in dit segment nu kennisleider. Als havenbeveiliger voor Securitas werk je in een van de grootste havens ter wereld. Samen met collega’s zorg je ervoor dat transport, verkeer en andere werkzaamheden op het haventerrein veilig verlopen. Je controleert containers, documenten, bezoekers en personeel, voert risicoanalyses en surveillancerondes uit. Een van je taken is dat je aan boord met de kapitein afspraken maakt over te nemen acties bij calamiteiten. Zo zorg je er samen met je collega’s voor dat de havens veilig zijn én blijven.

Wat leer jij van ons

Bij Securitas staan onze medewerkers in het middelpunt. Want beveiliging is mensenwerk. Vanwege de specifieke werkomgeving is het belangrijk dat onze mensen de juiste expertise in huis hebben. Vaak hebben nieuwe medewerkers een algemeen beveiligingsdiploma op mbo- of hbo-niveau, waarna ze zich bij ons specialiseren in een bepaald segment. Bijvoorbeeld als beveiliger in het openbaar vervoer, het bankwezen, de industrie of de haven. Als havenbeveiliger krijg je alle kans om door te leren en verder te groeien. Securitas heeft een ruime keuze aan trainingen die afhankelijk van jouw functie en/of werkervaring worden ingezet.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Met jouw daadkracht en kennis van zaken maak je het verschil voor de opdrachtgevers van Securitas. Heb jij een beveiligingsdiploma? Ben je integer, waakzaam en behulpzaam? Ben je gek op havens en ben je bestand tegen weer en wind? Dan maakt Securitas graag kennis met jou!

Terug naar boven

Foto & Video

  • Securitas - Planning van beveiligers

    Als planner bij Securitas help je klanten door met ze in gesprek te gaan en de inzet van beveiligers te plannen naar behoefte van de klant. Iedere klant is anders en krijgt beveiligers met de juiste opleiding en ervaring toegewezen.
  • Securitas - Waarom beveiliger worden?

    Waarom zou je beveiliger worden bij Securitas, wat heb je nodig en waar kun je naartoe groeien? Dat ontdek je in deze video.
  • Securitas - Beveiliging op Rotterdam Maasvlakte

    Integriteit, Waakzaamheid en Behulpzaamheid. De 3 rode bollen in het Securitas logo. Op de Rotterdamse Maasvlakte zorgen Securitas medewerkers ervoor dat deze drie waarden tot zijn recht komen.