watertalent.nlVoor bedrijven

Cargill

Branche: Voedingsmiddelen

Wie zijn wij

Cargill is al sinds 1959 aanwezig in Nederland. Het bedrijf werd in 1959 opgericht in Amsterdam als een handelsorganisatie in goederen en heeft ongeveer 2300 werknemers in dienst. We werken vanuit tal van vestigingen op diverse locaties in het land: Amsterdam, Bergen op Zoom, Deventer, Rotterdam en Botlek, Sas van Gent, Schiphol, Swalmen, Velddriel, Wormer en Zaandam.

Wat doen wij

Cargill levert voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten aan heel de wereld. Samen met boeren, klanten, overheden en onze omgeving helpen we mensen om te groeien en zich te ontwikkelen, steunend op onze expertise en 150 jaar ervaring. Onze 155.000 werknemers in 68 landen zetten zich dagelijks in om de wereld op een verantwoorde manier van voedsel te voorzien, onze impact op het milieu te beperken en de samenleving waarin we wonen en werken te verbeteren.

Wat leer jij van ons

Elke dag opnieuw bouwen we aan onze reputatie als toonaangevende multinationale leverancier van voedingswaren, landbouwproducten en financiële en industriële oplossingen. Met innovatie, creativiteit en teamwork transformeren we volledige markten en veranderen we levens. We kunnen dezelfde grote impact hebben op jouw carrière. Er zijn werkelijk tientallen verschillende domeinen waar je bij ons je talenten kunt tonen – kies voor Cargill en geef je carrière een ongekende boost.

De manier waarop we onze doelen bereiken is net zo belangrijk als het succes zelf. Daarom delen we allemaal dezelfde zorgzame instelling en het gevoel van respect en verantwoordelijkheid. Je werkt met de beste mensen in hun vakgebied. Je kunt één van hen worden. Omdat wij over de hele wereld actief zijn, kan jij een ver reikende invloed ontwikkelen. Door jouw ontwikkeling in eigen hand te nemen haal jij het beste uit jouw mogelijkheden. We zijn er trots op om wereldwijd actief te zijn, hetgeen begint met trots zijn op wat we doen.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Met jouw ideeën, jouw energie en jouw vermogen om effectieve relaties op te bouwen kan jij een blijvende bijdrage leveren.
Terug naar boven

Contact

Flory Leliefeld
Talent Recruiter , Global HR Operations