watertalent.nlVoor bedrijven

Rhenus Logistics

Carrière en vacatures?


Naast informatie over het bedrijf en wat het te bieden heeft als werkgever kun je hier gerelateerde vacatures of gekoppelde beroepen en opleidingen vinden.

Wie zijn wij

Rhenus Road B.V. biedt klanten een totaaloplossing voor Europees wegtransport. Rhenus Road heeft een uniek shuttleconcept ontwikkeld, waardoor goederen met vaste vertrektijden en snelle doorlooptijden snel op de plaats van bestemming kunnen worden afgeleverd. Hiervoor beschikken wij over een net van tientallen dagelijkse import en export lijndiensten, alle georganiseerd met toonaangevende partners in diverse Europese landen. Onze geavanceerde operaties in Etten-Leur, Oldenzaal, Hillegom en Venlo vormen de spil van onze dienstverlening.

Wat doen wij

Rhenus Road maakt deel uit van de Rhenus Groep. Met een omzet van 4,6 miljard Euro en 26.000 medewerkers op 500 locaties is Rhenus een toonaangevende speler op de Europese logistieke markt. De divisies Contract Logistics, Freight Logistics, Port Logistics en Public Transport bieden een totaaloplossing voor het managen van complexe logistieke ketens.
Terug naar boven

Opleiding, bedrijf en vacature?

Hieronder vind je vacatures, trainingen en opleidingen die aansluiten bij functies en mogelijke beroepen bij dit bedrijf.
Interessant als je nog niet de vereiste competenties bezit voor een functie bij deze werkgever en graag een (aanvullende) training wilt volgen.
Of je staat voor de keuze van een vervolgstudie en zoekt een opleiding die kans geeft op een mooie loopbaan bij dit bedrijf.