watertalent.nlVoor bedrijven

Best Global Logistics

Vacatures op Luchttalent

Carrière en vacatures?


Naast informatie over het bedrijf en wat het te bieden heeft als werkgever kun je hier gerelateerde vacatures of gekoppelde beroepen en opleidingen vinden.

Wie zijn wij

Best Global Logistics biedt u een breed scala aan logistieke diensten. Wij werken uitsluitend samen met bedrijven die op zoek zijn naar een allesomvattende logistieke partner. Wij bedienen verschillende industriële sectoren met gespecialiseerde ervaring. Onafhankelijk, Nederlands en innovatief. Zo kunnen wij ons zelf beschrijven.

Door middel van de integrale samenwerking met zowel onze leveranciers als onze klanten, en ons hoog opgeleide team kunnen wij u professionele service bieden tegen concurrerende tarieven. Wij staan 24/7 klaar voor onze klanten, ons motto is dan ook: 'What is said will be done'.

Wat doen wij

Best Global Logistics B.V. beschikt over de nodige kennis en expertise om de klanten een betrouwbare en kwalitatieve samenwerking te laten ervaren. De jarenlange ervaring van medewerkers spelen een cruciale rol bij het bieden van totaaloplossingen en 24/7 service. Voor elke klant wordt een efficiënte oplossing en een kwalitatieve service aangeboden. Daarnaast opereert Best Global Logistics in verschillende sectoren, zoals deze staan opgesomd in de industrie portfolio.

 

Onze belangrijkste diensten zijn:

  • Lucht- en zeevracht
  • Wegtransport
  • Douane technische afhandelingen van zendingen.
  • Opslag en distributie van onder meer scheepsonderdelen.
  • Projecten, d.w.z. zendingen die niet op regelmatige basis voorkomen en speciale behandeling nodig hebben, zoals charters en speciaal vervoer.
  • Andere diensten zijn onder andere: transportverzekeringen, adviseren over verpakkingen, , routing, tijdgevoelige en ingewikkelde douanezaken, advies op logistiek gebied, waaronder kostenbesparingsprogramma’s, supply chain management en distributie.
Terug naar boven

Opleiding, bedrijf en vacature?

Hieronder vind je vacatures, trainingen en opleidingen die aansluiten bij functies en mogelijke beroepen bij dit bedrijf.
Interessant als je nog niet de vereiste competenties bezit voor een functie bij deze werkgever en graag een (aanvullende) training wilt volgen.
Of je staat voor de keuze van een vervolgstudie en zoekt een opleiding die kans geeft op een mooie loopbaan bij dit bedrijf.

Mogelijke beroepen?