watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Geodis

Vacatures op Luchttalent
Branche

Carrière en vacatures?


Naast informatie over het bedrijf en wat het te bieden heeft als werkgever kun je hier gerelateerde vacatures of gekoppelde beroepen en opleidingen vinden.

Wie zijn wij

Geodis is met ruim 9000 medewerkers en een wereldwijd netwerk een van de grootste Logistiek Dienstverleners ter wereld. We voorzien onze klanten van geïntegreerde Supply-Chain oplossingen waarbij we vracht via zee, lucht en weg op de juiste bestemming en volgens de afgesproken voorschriften afleveren.

De ruggengraat van ons bedrijf is een hecht netwerk van Geodis vestigingen in meer dan 50 landen en een uitgebreid netwerk van zorgvuldig geselecteerde agenten. In Nederland werken 200 mensen verspreid over twee locaties: de locatie in Rotterdam richt zich op zeevracht, de locatie in Amsterdam op luchtvracht. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze flexibiliteit, klantgerichte instelling en doorzettingsvermogen.
Terug naar boven

Opleiding, bedrijf en vacature?

Hieronder vind je vacatures, trainingen en opleidingen die aansluiten bij functies en mogelijke beroepen bij dit bedrijf.
Interessant als je nog niet de vereiste competenties bezit voor een functie bij deze werkgever en graag een (aanvullende) training wilt volgen.
Of je staat voor de keuze van een vervolgstudie en zoekt een opleiding die kans geeft op een mooie loopbaan bij dit bedrijf.