watertalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Hellmann Worldwide Logistics

Branche: Logistieke diensten

Wie zijn wij

Hellmann Worldwide Logistics werd opgericht in 1871 door Carl Heinrich Hellmann, die met paard en wagen pakketjes rondbracht door de stad Osnabrueck in Noord-Duitsland. Tegenwoordig is Hellmann Worldwide Logistics een internationale logistieke dienstverlener met meer dan 19.500 werknemers wereldwijd in ca. 437 branches, gevestigd in 162 landen. Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij luchtvracht-, zeevrachtzendingen, weg, railvervoer, opslag en distributie.

In Nederland functioneren wij vanuit een Benelux constructie met ongeveer 120 medewerkers. Het hoofdkantoor van Hellmann Benelux is gevestigd op Schiphol, hier werken zo’n 50 medewerkers inclusief het loods personeel. Het is een jong en fris team waarin betrokkenheid een grote rol speelt. Hellmann Worldwide Logistics kenmerkt zich met een echte familiecultuur en dat is onder de medewerkers goed te merken. Bij Hellmann ben je onderdeel van een hecht team, dat open en informeel met elkaar communiceert.

Wat doen wij

Hellmann Worldwide Logistics streeft er naar een wereldwijde pionier te blijven in logistieke services. In de business unit Airfreight bieden wij betrouwbare luchtvrachtservices voor alle zendingen met een hoge prioriteit, geheel volgens de behoeften van de klant. Wij vervoeren o.a. textiel, elektronica, gevaarlijke goederen maar ook producten uit de gezondheidszorg (Pharma) en bederfelijke vracht (Perishables) maken deel uit van ons portfolio.

Wat leer jij van ons

Het hoofdkantoor op Schiphol is opgedeeld in diverse afdelingen. Zo is er een Import- en Exportafdeling, maar je vindt er ook o.a. een Douane-, Pricing-, Pharma afdeling. Daarnaast is er op deze vestiging een warehouse aanwezig waar de warehouse operators zorgen dat alles gestroomlijnd in en uit de loods gaat. De medewerkers zijn allen gespecialiseerd in luchtvrachtafhandeling en hebben regelmatig contact met Hellmann vestigingen in andere landen. Kom jij ons team versterken, dan is dus van belang dat je goed Engels spreekt.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Als je start bij Hellmann Worldwide Logistics dan volg je eerst een inwerkprogramma. Gedurende een maand wordt je één op één begeleid door een medewerker van jouw nieuwe afdeling, waardoor je de afdeling goed leert kennen en je alles onder de knie krijgt. Na afloop van je inwerkprogramma volgt er een interview met een aantal korte vragen hoe jij je inwerkprogramma heb ervaren en wat er eventueel beter kan. Wij willen namelijk graag weten hoe we Hellmann kunnen blijven verbeteren. 

Bij Hellmann Worldwide Logistics krijgen alle nieuwe medewerkers altijd een warm welkom. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe Expediteurs of Loodsmedewerkers om ons team te versterken. Werk je bij ons, dan krijg je de mogelijkheid om door te groeien of je vaardigheden binnen je huidige functie uit te breiden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om hier een opleiding voor te volgen of om te switchen binnen de organisatie naar een andere afdeling. Wij vinden het erg belangrijk dat jij het naar je zin hebt binnen je functie en dat je je thuis voelt binnen het team.

Wil jij graag bij ons komen werken? Houd dan ons vacatureoverzicht in de gaten of solliciteer direct op de baan die bij jou past.

Terug naar boven

Contact

Eileen Niemantsverdriet
HR Manager
Telefoon:020 - 446 99 02
Terug naar boven

Foto & Video

  • Hellmann Worldwide Logistics, Airfreight