33.000 medewerkers

3 vestigingen

A- KLM Hoofdkantoor
B- KLM Schiphol-Centrum
C- KLM Schiphol-Oost

Branche

Luchtvaartmaatschappij
Luchttalent contact
Bel of mail ons
info@luchttalent.nl
Volg ons via:

Werken bij KLM

We zijn met veel: zo'n 33.000 collega's. Zoveel mensen, zoveel functies. En zoveel mogelijkheden! We dagen je uit om de regie over jouw eigen carrière te pakken. Zodat jij je talent, kennis en ervaring optimaal ontwikkelt. The world is yours at KLM.

Grenzeloze mogelijkheden
We brengen iedere dag tienduizenden passagiers samen. Dichtbij, of juist ver over hun eigen landsgrenzen. Werk je bij KLM, dan ervaar je dat grenzeloze ook. Door verder te kijken dan wat je al kent, en door de eindeloze mogelijkheden die KLM biedt. Van het toepassen van virtual reality aan boord tot het sleutelen aan pk-reuzen in onze hangars. En van het werken met enorme hoeveelheden data tot het ontwikkelen van baanbrekende digitale tools. Bij ons kun je ongelofelijk veel kanten op. Jij bepaalt welke.

Klantgerichte denkers en doeners

De markt waarin we opereren is zeer competitief en verandert voortdurend. In alles wat we doen staat de klant centraal. Dat vraagt om klantgerichte denkers en doeners. Mensen die initiatief nemen en nieuwe ideeën in praktijk brengen, die bijdragen aan een onvergetelijke reiservaring. KLM is een prachtige plek als je een nieuwsgierige en ambitieuze mindset hebt. Niet wachten op nieuwe kansen, maar deze zelf creëren. Alleen en samen met collega's. Zo kunnen we blijven verbeteren en verrassen. 

Haal het beste uit jezelf
Als een van de grootste werkgevers in Nederland zorgen we dat jij optimaal richting kunt geven aan jouw eigen carrière. Daarmee bedoelen we dat we je faciliteren om je eigen talenten te ontwikkelen. We laten je keuzevrijheid ervaren en je krijgt de ruimte om je ideeën daadwerkelijk te realiseren. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling zijn er volop, net als interne opleidings- en trainingsprogramma's. We empoweren je om uit te proberen, te leren en volop te groeien. Zodat jij het beste uit jezelf haalt.

Wat wij bieden

Kies je voor KLM, dan check je in bij een van de meest favoriete werkgevers van Nederland. We verzekeren je een uitdagende job binnen een dynamische en internationale omgeving, maar dat is pas het begin. Naast een marktconform salaris ontvang je een riante winstdelingsregeling, uitstekende pensioenregeling en vlieg je met mooie korting de hele wereld over. Je krijgt standaard 30 verlofdagen per jaar, maar kunt ook extra dagen bijkopen. En wat dacht je van aantrekkelijke extra's als wereldwijde korting bij hotels en autoverhuurbedrijven?

Persoonlijke ontwikkeling
Ontwikkeling begint met jezelf goed kennen. Want als je weet waar je talenten liggen, ontstaat er ruimte om te groeien. Bij KLM is daar veel aandacht voor. We vinden het belangrijk dat je je ontwikkelt in een richting die past bij je ambitie en potentieel. Daarom bieden we je een breed pallet aan tools, zoals digitale talent- en loopbaanscans. Daarnaast is er veel ruimte om gericht te werken aan persoonlijke ontwikkeling door ervaringen on-the-job en door het volgen van (vakgerelateerde) trainingen.

Duurzaamheid

Als pionier in de internationale luchtvaart zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen op het gebied van duurzaamheid. We zetten gerichte stappen in het verkleinen van onze milieuvoetafdruk. Zo investeren we in duurzame brandstof en stimuleren we andere luchtvaartmaatschappijen ons voorbeeld te volgen. Daarnaast heeft vlootvernieuwing en een efficiënte vluchtuitvoering KLM's hoge prioriteit. Mede hierdoor scoren we goed op duurzaamheid binnen de luchtvaartindustrie, zoals ook blijkt uit onze jarenlange top 3-positie in de Dow Jones Sustainability Index. Maar we zijn er nog niet, we blijven nieuwe mogelijkheden verkennen.

Diversiteit
Bij KLM geloven we in de kracht van diversiteit en inclusie. We willen dat iedereen zich geaccepteerd en gewaardeerd voelt en verwelkomen mensen van alle leeftijden, nationaliteiten en achtergronden. Dat onze collega's uit maar liefst 74 verschillende landen komen, onderstreept dat. Door divers te zijn kunnen we nog beter verbinding maken met onze klanten, de maatschappij en elkaar. Verschillende perspectieven, ideeën en gevoelens zorgen bovendien voor meer creativiteit, een prettige werksfeer en beter resultaat. We zetten ons daarom in voor een werkklimaat waarin iedereen zichzelf kan zijn.
KLM Recruitment

Van cabin attendant naar vlieger

33.000 medewerkers

3 vestigingen

A- KLM Hoofdkantoor
B- KLM Schiphol-Centrum
C- KLM Schiphol-Oost

Branche

Luchtvaartmaatschappij